Menu

Sommarmusik På Upperud 9:9 #3: Kristian Anttila

Blandat

ÅSENSBRUK, Upperud 9:9
fredag, 12 juli 2024 kl:18:00

Sommarmusik på Upperud 9:9 För 12e året i rad arrangerar vi livemusik på fredagskvällar på Upperud 9:9 - en av Dalslands ljuvliga sommarscener. Kom och njut av riktigt bra livemusik i personliga konserter där du kommer nära artisten och musiken. Lägg därtill lokal mat och dryck, familjär stämning och solnedgång från bryggan så är sommarkvällen komplett. 

Kristian Anttila
Artisten Kristian Anttila firar 20 år som artist. Med över 1000 spelningar i bagaget utmanar och expanderar han konsertformatet, och reser landet runt med sin fascinerande levnadsteckning. Den egensinniga jubileumsföreställningen innehåller ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna; Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turneer, från garage i Jokkmokk till basebollarenor på Kuba. Om var han är idag, ensam med en gitarr på scenen, och hur det kom att bli så. Allting berättat med en varm och humoristisk ton – och berör samtidigt psykisk hälsa på ett allvarsamt vis.
Det är oförutsägbart och tryggt på samma gång – Anttila tar lekfullt sin publik i handen och låter den också vara medskapare i stunden. Varje föreställning blir därför unik.

Tider Vi öppnar kl 18. Bar med dryck och snacks. Mat kan bokas i samband med biljettköp. Maten serveras kl 18-20 i restaurangen och på bryggan. Musiken börjar kl 20:30 i salen. Onumrerade sittplatser utan bord.Vi stänger kl 23. 

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 18:00

Plats

ÅSENSBRUK, Upperud 9:9

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad