Menu

Sommarmusik På Upperud 9:9 #1: Frida Braxell

Blandat

ÅSENSBRUK, Upperud 9:9
fredag, 28 juni 2024 kl:18:00

Äntligen öppnar sommarprogrammet 2024! För 12e året i rad arrangerar vi livemusik på fredagskvällar på Upperud 9:9 - en av Dalslands ljuvliga sommarscener. Kom och njut av riktigt bra livemusik i personliga konserter där du kommer nära artisten och musiken. Lägg därtill lokal mat och dryck, familjär stämning och solnedgång från bryggan så är sommarkvällen komplett. 

Frida Braxell 
Artisten och låtskrivaren Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur livet. Med en klar syn på livet och glimten i ögat tacklar hon både svåra och lättsamma ämnen i sin musik. Musikaliskt rör hon sig mot folklig pop som sträcker sig utanför normen och är både lyxig och detaljrik. Bakom sig har hon skickliga och välrenommerade musiker, som normalt syns på tv-galor och bakom Sveriges största artister.
Allt vi trodde på från 2023 är Fridas fjärde album. Ett album om tonårsdrömmar och vuxensanningar, om förväntningar och när livet inte blir som man tänkt sig.
Frida turnerar både ensam och med sitt band. De senaste åren har de spelat på allt från Mosebacke och Victoriateatern till Nefertiti och för självaste kungaparet. Men även på små mysiga scener ute i landsbygden. Till Upperud 9:9 kommer hon som trio.

TiderUpperud 9:9 öppnar kl 18. Bar med dryck och snacks.Mat kan bokas i samband med biljettköp. Maten serveras kl 18-20 i restaurangen och på bryggan.Musiken börjar kl 20:30 i salen. Onumrerade sittplatser utan bord.Upperud 9:9 stänger kl 23.

Datum / Tid

fredag, 28 juni 2024 kl: 18:00

Plats

ÅSENSBRUK, Upperud 9:9

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad