Menu

Middag + Livekonsert Med Emil Jensen

Blandat

ÅSTOL, Rökeriet
fredag, 9 augusti 2024 kl:19:00

Emil Jensen
Årets Nils Ferlin-pristagare tillbaka på Åstols Rökeri!
Alla som sett Emil trollbinda sin publik live genom åren har upplevt hans helt unika blandning av musik och poesi, allvar och komik.
Med sina hyllade Sommarprat och Vinterprat i radio, har Emil senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela landet, på allt ifrån Dramaten till Way out west, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.
För att förstå Emils mångsidighet som artist ger utmärkelserna han fått genom åren en viss inblick, han har fått Gustav Fröding-priset för sin lyrik, Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, Karl-Gerhard-priset för sina shower, mängder av miljöpriser och nominerats till Martin Luther King-priset för civilkurage.
Sommaren 2022 gjorde Emil en uppmärksammad klimatturne genom Sverige, helt och hållet per cykel, 400 mil med gitarren i lådan, solcellspanel på pakethållaren och 40 uppträdanden med sin föreställning som inte lämnade någon oberörd.
Han har släppt 8 hyllade album, flera böcker, är sen tidigare Europamästare i poetry slam och krönikör på söndagar i ”Godmorgon, världen” i Sveriges Radio där han också hörs återkommande i ”Tankar för dagen”.
Med sig till Åstols Rökeri 2024 har Emil även Anna Dager på cello och Hanna Ekström på fiol för en extra magisk afton.
Tvårätters middag och konsert för endast 795kr/person. 
Begränsat antal platser så boka din biljett redan idag

Datum / Tid

fredag, 9 augusti 2024 kl: 19:00

Plats

ÅSTOL, Rökeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad