Menu

Jävlaranamma

Blandat

ÖDSMÅL, Jordhammars altan
lördag, 27 april 2024 kl:17:30

Jävlaranamma vilket drag det blir!
Vi firar in våren med buller och bång eller rättare sagt Jävlaranamma vilket drag det kommer bli på altanen. Jävlaranamma har tidigare spelat hos oss och levererar musik som skapar både glädje och spontandans.  Kom och fira in våren med oss!

Välj på barbiljett eller mat & musikbiljett. 

Hålltider
17.30 Insläpp mat- & musikbiljett
Meny: Grilltallrik med ribs, kycklingfilé, flank serveras med friterad sötpotatis/klyftpotatis samt med coleslow och bbqsås. 
(För vegetarisk eller specialkost, lägg en kommentar i bokningen eller maila/ring oss)

19.00 Insläpp för de med barbiljett
20.30 Spelning

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555
Hitta hit!
Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar precis utanför. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan
Boende
Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka. 

Vanliga frågor & svar
Är spelningen ute eller inne? Spelningen är på vår altan som har tak, vi rekommenderar att ni har en extra tröja då våra filtar är begränsade.
Vi är flera sällskap som gjort bokningar vid flera tillfällen, kan vi sitta ihop? Skriv i kommentarerna vid bokningen att ni vill sitta ihop så gör vi vårt bästa. 
Vad innebär mat & entrebiljett? Ni blir tilldelad ett bord eller delar av ett bord och blir serverad dagens meny. Dryck ingår ej men ni kan beställa av servitören/servitrisen.
Vad innebär entrebiljett? Ni är inte garanterad sittplats men baren är öppen.
Är Jordhammars Herrgård handikappanpassat? Nja, vårt hus har många år på nacken men vi har tillverkat ramper så ni kommer in till oss och personalen är behjälpliga om det behövs. 
OM JÄVLARANAMMA
Gruppen bildades från duon "Robinsson Crouse and the Crouseberries" i mitten av 1980-talet. Till en början hette de "Monsieur Krysell and the Very Fast Räcerbilers". Jävlaranamma gjorde sig först och främst populära inom studentkretsar och spelade flitigt på högskolor och universitet runt om i Sverige.


Jävlaranamma
2024-07-12 19:30:00
Varberg, Majas Vid Havet

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 17:30

Plats

ÖDSMÅL, Jordhammars altan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad