Menu

Puss & Kram - Nyblom/Betnér - Nolan

Blandat

ÖRNSKÖLDSVIK, Nolaskolans Aula
fredag, 2 juni 2023 kl:19:00

Puss & Kram med Henrik Nyblom och Magnus Betnér kommer till Örnsköldsvik!
Succén fortsätter! Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stagedives kan förekomma!
Efter en premiärhöst med fullsatta hus från Malmö i söder till Luleå i norr förlängs nu turnén med flertalet extraföreställningar och besök i nya orter våren 2023. Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar, både på och
utanför scenen.
Årets julklapp 2022! Boka din biljett senast den 19/12 23:59 så kan du även få Puss & Kram:s helsköna julgåva med posten! Begränsat antal.
Läs mer om hur du tar del av julgåvan på https://jul.pussochkram.nu.
I Podcasten “Puss & Kram” får du den råa, adrenalinstinna uppföljningen på föreställningen. En “on the road-podcast” som utkommer med avsnitt varje vecka, inspelade direkt efter en av veckans föreställningar. Sin första vecka gick podcasten upp som nummer 1 på topplistan över humorpoddar i Sverige.
Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. I höst har man kunnat se honom i Parlamentet, han är dubbelt nominerad på den svenska standupgalan för årets föreställning och till priset som årets manlige komiker och som kronan på verket så kliver han i vinter in på svensk humors största scen då han tar plats som fast panelmedlem i SVT-succén Bäst i test.
Magnus Betnér har under 25 år tillsammans med några få andra varit personen som drivit standup-branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 150 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. Magnus nya special "Det enda man har", inspelad i Vasa, Finland släpptes nyligen på Youtube och har redan setts av hundratusentals människor. Magnus har åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans. Han har gjort det ensam och han har gjort det tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv. Puss & Kram är något nytt inom svensk standup och precis som vanligt när något nytt skapas, så är Magnus där och pushar gränserna.
Längd ca 90 minuter utan paus.

Datum / Tid

fredag, 2 juni 2023 kl: 19:00

Plats

ÖRNSKÖLDSVIK, Nolaskolans Aula

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 390

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad