Menu

I Afton Punk 2

Blandat

ÖSTERSUND, G:a Tingshuset
lördag, 27 april 2024 kl:18:00

Så var det dags för en ny afton i punkens varma omfamnande gemenskap.
I afton punk 1 kan man nog inte kalla något annat än en succe. Det gick ekonomiskt ihop, nöjda band och publik. Därför törs vi köra en gång till.

Den här gången klämmer vi in hela sex band på samma kväll.
Band från längst ner i söder till oss i norr, från små byar till storstad, till och med ett Norskt.
Det blir olika stilar av punk , det blir politiskt, det blir feministiskt, det blir allt ifrån unga arga nybörjare till veteraner med insikt och åsikt. Men framförallt blir det en kväll med bra musik och ett jäkla röj.

Precis som förra gången är det ett drogfritt arrangemang så passa på att ta med er era ungdomar eller grannens barn för att uppleva musik som faktiskt betyder nåt.
Välkommen till ”I afton punk 2” .
Spelordning:
Röd RelikAstmatiskt Gapskratt Beforeskin Hesa Fredrik Kamikaze HHCVet Hut
Om banden:
RÖD RELIK:
Är ett bl.a punkband baserat i Östersund som bildades spontant i början på 2023 i samband med en diskussion efter en punkkonsert.
Röd Reliks musik handlar främst om orättvisa, psykisk ohälsa och ilskan medlemmarna känner kring sexualbrott, men den kan också vara skämtsam. De vill förmedla sina åsikter,upplevelser och känslor i ett patriarkalt samhälle med sin musik.
ASTMATISKT GAPSKRATT:
Astmatiskt gapskratt har i nuvarande form funnits sedan 2015 och spelar punk.Kommer från den lilla norska orten Steinkjer som har en aktiv musikscen.Har gett ut 2st album och en julskiva.Hur låter vi? Titeln på 2020 års släpp kanske förklarar en del, titeln är ”Blackskatecruststreetpopcorepunk”Det blir åka av, lita på det.

BEFORESKIN:
Betyder ”the foreskin that existed before it was amputated during circumcision ".Bildades 2018 och är ifrån lite olika platser runt vår storslagna sjö men med hq i Oviken. Vi är även självutnämnda till Ovikens snabbaste band.Vi består av fyra gubbar i lite olika åldrar men med betoning på just gubbar. Vi spelar streetpunk med inslag av oi = sludgepunk. Vi har släppt 2 album och jobbar på ett tredje. Så om ni sett oss innan så blir det några nya låtar den 27/4. Bara det är ju värt inträdet.

HESA FREDRIK :
är skrammelpunk från Uppsala.Med inspiration hämtad från bl.a KSMB och Björnarna blandar de trall och melodiösa låtar med riktigt deprimerade texter. Är du också trött på din chef? Hatar du att vakna bakfull varje söndag? Känner du dig utbytbar? Bra! Hesa Fredrik omfamnar dig och färgar ditt svartvita liv i punken glada färger.
Med albumet " Falsk Larm " och EPn " När världen går under är det enda man kan göra att ta en öl " ute så syns än så länge inget slut för den glada kvartetten. Dans, stämning och oväsen utlovas

KAMIKAZE HHC:
Kamikaze HHC är 4st slan från Utrikes socken med en förkärlek till hunddängarmusik.
Bandet skapades hösten 2017 och sedan dess har det varit en himla rullians på bandmedlemmar.
Gillar du band som Skitsystem, M:40, Totalt jävla mörker, martyrdöd, wolfbrigade, fredag den 13:e och massgrav så kommer du garanterat att uppskatta oss Lördag den 27 april kommer vi till huvudstaden och river Tings!

VET HUT: 

I slutet av sommaren 2013 bildades bandet Vet Hut. 10 år av roligheter! Ett nytt album är på ingång (kanske har det till och med släppts till Östersundsgiget!), vilket blir bandets andra fullängdare och den femte releasen. 
Vet Hut fortsätter med, som dom själv kallar det, stilbildande… Punk, rock, metal!? Snabbt går det iallafall! Som en kraftig käftsmäll i magen, som en journalist en gång skrev.

Försök hinna med för det går fort och Vet Hut för fan, det här är på riktigt!
200 spänn för 6 band! Alla åldrar är välkomna.
Förköp på Billetto
Arrangemanget är drogfritt

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 18:00

Plats

ÖSTERSUND, G:a Tingshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad