Menu

Vårmarknad på Jamtli Lördag

Blandat

ÖSTERSUND, Jamtli
lördag, 18 maj 2024 kl:11:00

Hus, hantverk och trädgård.
Under två dagar har Jamtli och Hushållningssällskapet samlat ett varierat utbud för att du och din familj på ett enkelt och roligt sätt ska få inspiration och kunskap om sådant man kan göra på egen hand inom hus, hantverk och trädgård. Vårmarknaden har också ett fokus på friluftsliv och du kan få tips om upplevelser i din närhet och vad du bör utrusta dig med för att få ut det bästa av din utevistelse.
Att utvecklas behöver inte kosta en massa pengar, låt lusten att lära vara det som styr.?Du kan också välja att lära tillsammans med andra. Under Vårmarknad på Jamtli kan du få hjälp att utveckla dina idéer och här finns möjlighet att prova på. Dagarna riktar sig till den som känner sig som en nybörjare, till dig som är nyfiken och vill veta mer men också till dig som redan har erfarenhet av ett eller flera av dessa teman.
Jamtli och Hushållningssällskapet vill inspirera till att leva mer ekoklokt och ge inspiration och kraft till en livsstil i balans, både med dig själv och naturen.
Just nu fylls dagsprogrammen på med föreläsningar, hantverkare, friluftsupplevelser, djur, musik, lek och utställare som mer än gärna visar och säljer sina alster.
Varmt välkomna!

Datum / Tid

lördag, 18 maj 2024 kl: 11:00

Plats

ÖSTERSUND, Jamtli

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

75kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad