Menu

Jazzköket Live - Vincent Jedselius

Blandat

ÖSTERSUND, Jazzköket
fredag, 10 juni 2022 kl:22:30

Efter ett välfyllt spelår innan pandemin där Vincent bland annat har öppnat åt akter som Doug Seegers och Carson Mchone återvänder han nu tillbaka till Östersund för en spelning på Jazzköket!
Vincent Jedselius kan nämnas som en slags hemorts-vurmande antihjälte från den lilla bruksorten Fagersta i hjärtat av Bergslagen. För det är just Bergslagen i allmänhet och Fagersta i synnerhet som Vincent berättar om. Det är förvisso romantiskt i vissa avseenden men den brokiga uppväxten gör sig också påmind. Det handlar om familjeförluster, drogfyllda tonår, strävan efter att komma bort därifrån men också tacksamheten över att ha växt upp där.
Det grandoftande, valsverksdånande och aningen vemodiga americanan som Vincent häver ur sig har inslag av både blues- och soulmusik. Det är stundom svängigt, stundom känsloladdat och vemodet till trots så är självdistansen närvarande nog för att kunna bjuda på en del humor också.
Varmt välkomna!

Psst... se till att boka ett middagsbord för att garantera en sittplats på konserten. Gå in på www.jazzkoket.se och boka ett bord så så får du rabatterat biljettpris.

Datum / Tid

fredag, 10 juni 2022 kl: 22:30

Plats

ÖSTERSUND, Jazzköket

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

75

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad