Menu

Tribute to The Eagles

Blandat

ÖSTERSUND, Storsjöteatern Numrerad
fredag, 10 maj 2024 kl:19:30

Tribute to The Eagles.
En av de populäraste Tribute konserterna kommer till Östersund. Bandet gör under hösten en turné i Väster Norrland och Västerbotten. Bandet gjorde en snabbvisit i Sverige redan hösten 2022 och fick ett makalöst fint mottagande av publiken.
Bandet Dollan & Friends bjuder på en fantastisk nostalgitripp med Eagles alla stora hits. Lovorden från både kritiker och publik har varit enorm. Hyllningen till Eagles startade hösten 2018 med utsålda konserter runt om i Finland. Showen med Eagles musikskatt har varit oerhört populär överallt.
Det legendariska bandet Eagles har släppt ett stort antal skivor med mängder av hits. Skivan ”Their Greatest Hits” som släpptes 1975 och innehöll låtar som Take it easy, Desperado, Lyin Eyes, Tequila Sunrise mfl blev genast en storsäljare. Följande album ”Hotel California” blev likaså en enorm framgång för bandet. Superhiten Hotel California anses ännu idag vara den mest spelade låten i världens radiostationer.
Showen innehåller de flesta guldkornen från Eagles musikskatt. Hitlåtarna, den fantastiska stämsången, magin, en nostalgitrip utan motstycke. Allt detta får man uppleva under den 2,5 timmar långa konserten. Bandets och framför allt leadsångaren Patrick Linmans tolkning av de stora hitlåtarna håller världsklass. Patrick som deltagit i både finska Melodifestivalen och Sveriges Idol bjuder tillsammans med de andra i bandet alla Eagles vänner på en underbar resa tillbaka till sjuttiotalet!

Datum / Tid

fredag, 10 maj 2024 kl: 19:30

Plats

ÖSTERSUND, Storsjöteatern Numrerad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad