Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Joddla med Siv

ÅhagaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Äntligen på Åhaga!


Joddla med Siv är kultbandet som levererat livsnödvändig musikalisk modersmjölk till jordens befolkning sedan sent 1900-tal. Bandet startade nådens år 1990 och är ett folkets band med sin ytterst lojala publik som i snart 25 år fyllt våra parker å torg. Musikstilen går ej att beskrivas eller på något annat sätt återges i ord, utan måste med liv å lust upplevas på plats. Trots ett otal publikrekord kan man nästan aldrig läsa eller höra om bandet i svensk media då skribenter å journalister generellt besitter en alltför trångsynt å låg folklighet samt tar sej själva på alldeles för stort allvar. Bandet anser att musikbranchen till stora delar är en flock genetiskt avfall krypandes runt i en ring med huvudet uppstoppat i framförvarandes pastejkök.


Kärlek till folket å lägre moms på skithuspapper är för övrigt bandets motto.


Så damer å herrar, gamla å unga ...,
- Här kommer!
- Lukky Martin, Steven Ragebla, Per Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga å Uffe Bong


Så ladda för en grym partykväll hos oss, hela vägen fram till 02:00


Åhaga är en konsert- och mässhall på Trandögatan i Borås.


Den nuvarande verksamheten är inrymd i ett gammalt lokstall. Denna tegelbyggnad i ett plan anlades år 1884 av Kinds Härads Järnväg och är till ytan ganska stor. Den har shedtak som tillkom vid en tillbyggnad på 1920-talet och stora fönster längs låga väggar. En skorsten står ännu kvar och vittnar om en tid då Åhaga var verkstad för underhåll av en södergående järnvägsbana och så småningom även för reparation av lok och vagnar. 1944 var 130 personer verksamma här men 1965 lades verksamheten ner. I över trettio år stod byggnaden tom och lämnad att förfalla. En medveten upprustning för nuvarande syften tog fart i början av 2000-talet och den 13 juni 2002 invigdes det nya Åhaga.


Borås Symfoniorkester har Åhaga som sin hemmabas. Sedan 2002 har den genomfört fem konserter här varje spelår.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: