Menu

Klara Zimmergren - Allt Kommer Bli Bra

Borås

Åhaga
lördag, 8 maj 2021 kl:19:30

b* * * EVENEMANGET HAR FLYTTATS! * * */b

Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang om max 50 personer behöver föreställningen som var planerad till den 12 november flyttas fram ytterligare en gång. Denna gång till 8 maj 2021.

bKöpt biljett till den 2 maj 2020 och till den 12 november 2020 gäller till nya datumet 8 maj 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något./b

Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.

Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.

Skicka då in ditt ärende via detta a target=_blankhref=https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258Formulär/a senast 2020-09-16

Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

OBS – har du köpt biljetter via ett biljettombud så måste du vända dig till ett av våra a target=_blankhref=https://www.ticketmaster.se/help/outlet.html?language=sv-seBiljettombud/a under utsatt datum för att göra ett återköp.

Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang.


bAllt kommer bli bra/b

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta” ordningen.

Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv?

I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling och konsten att försöka leka Gud.

Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra! Det kommer gå bra!

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

bTider:/b
Insläppstid: 18:30
Spellängd: ca 1 tim 30 min. Ingen paus.

bRullstols- & ledsagarbiljett:/b
Rullstolsbiljetter bokas via Ticketmasters Tillgänglighetslinje på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.
För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Åhaga är en konsert- och mässhall på Trandögatan i Borås.


Den nuvarande verksamheten är inrymd i ett gammalt lokstall. Denna tegelbyggnad i ett plan anlades år 1884 av Kinds Härads Järnväg och är till ytan ganska stor. Den har shedtak som tillkom vid en tillbyggnad på 1920-talet och stora fönster längs låga väggar. En skorsten står ännu kvar och vittnar om en tid då Åhaga var verkstad för underhåll av en södergående järnvägsbana och så småningom även för reparation av lok och vagnar. 1944 var 130 personer verksamma här men 1965 lades verksamheten ner. I över trettio år stod byggnaden tom och lämnad att förfalla. En medveten upprustning för nuvarande syften tog fart i början av 2000-talet och den 13 juni 2002 invigdes det nya Åhaga.


Borås Symfoniorkester har Åhaga som sin hemmabas. Sedan 2002 har den genomfört fem konserter här varje spelår.

Datum / Tid

lördag, 8 maj 2021 kl: 19:30

Plats

Borås, Åhaga

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad