Menu

Guldpusselkväll: Jonathan Johansson

Borås

Borås Stadsteater
måndag, 22 januari 2018 kl:19:00

Jonathan Johansson på Borås Stadsteater
Dags för årets första Guldpusselkväll!
Vi inleder året med innerlig pop av och med en av Sveriges främsta i genren: Jonathan Johansson. Vi kan se fram emot en konsert i intimt trioformat där hela känsloregistret i hans gripande musik får fritt spelrum i ett sin allra naknaste och ärligaste form.
 
Jonathan Johansson är den svenska popens ledsagare mellan det ljusa och det mörka. Mellan nattsvart sorg och solig eufori har han skapat ett eget universum och cementerat sin position som en av landets främsta leverantörer av briljant pop. Sedan 2015 och släppet av fantastiska ”Lebensraum!” har Johansson varit som pånyttfödd – färgglad, funkig och lika delar smart som rolig. Samtidigt har han behållit den viktigaste kvaliteten hos sitt gamla jag: han gör popmusik med ett varmt bultande hjärta. 
 
Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/artist/3i0VvjFfLzfX8TgDhgNWfe
 
Biljett kostar 200 kr, eller gratis för dig med Guldpusselpass och två pusselbitar. Din Guldpusselbiljett hämtar du i receptionen på Kulturhuset, PA Halls Terrass.
Längd utan mingel ca: 90 min
Mingel från kl 18.00
www.boras.se/pussel
 
 

Lokal: Borås Stadsteater

Borås Stadsteater grundades för snart 50 år sedan. Vi är en del av Borås Stad och du hittar oss i Kulturhuset. Borås Stadsteater grundades 1964, då kulturnämnden i Borås tog över huvudansvaret för den dåvarande Borås Kretsteater (grundad 1954 av Lars-Gerhard Norberg). 1975 flyttade man in i det då nybyggda Kulturhuset. Innan detta hade man använt sig av Borås gamla teater, byggd 1873 och riven 1983.

Datum / Tid

måndag, 22 januari 2018 kl: 19:00

Plats

Borås, Borås Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad