Molière - Den Absoluta Sanningen

Borås StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

"Stand-Up-Commedia" med Lasse Beischer. En helt anarkistisk föreställning som handlar om Molière. Eller Lasse... Det är lite olika.

Vem var Jean-Baptiste Poquelin, mer känd som Molière? Mannen, myten och legenden, som levde på 1600-talet men fortfarande spelas på de stora scenerna runt om i världen. Hur levde han? Varför skrev han? När skrev han? Hur mådde han? Hur var han som skådespelare, make? Vad hade han för skostorlek? Vi får veta sanningen och mer därtill... Till exempel väldigt mycket om Lasse Beischer.

På scenen: Lasse Beischer

Plats: Stora Scenen

Längd: ca 2.15 inkl paus

Borås Stadsteater grundades för snart 50 år sedan. Vi är en del av Borås Stad och du hittar oss i Kulturhuset. Borås Stadsteater grundades 1964, då kulturnämnden i Borås tog över huvudansvaret för den dåvarande Borås Kretsteater (grundad 1954 av Lars-Gerhard Norberg). 1975 flyttade man in i det då nybyggda Kulturhuset. Innan detta hade man använt sig av Borås gamla teater, byggd 1873 och riven 1983.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-07 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: