Menu

Klubb NäRA presenterar West Of Eden (Trio)

Borås

Klubb Nära
lördag, 13 maj 2017 kl:15:00

Lördagen den 13:a maj är det dags för årets 6:e Klubb NäRA på Café NäRA i Borås. Klubben kommer som Ni nu vet att dyka upp i ert medvetande cirka 1 gång i månaden och bjuda på artister från lite när och fjärran. Max 50 biljetter kommer att säljas á 100:- styck, och konserterna kommer att kännas intima och NäRA mellan artist och publik.


Göteborgsbandet West Of Eden som utnämnts till ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine firar tjugo år med ett samlingsalbum och en jubileumsturné. Strax utanför det stora rampljuset, men med en trogen och ständigt växande publik, har West of Eden envist mejslat ut sin alldeles egna musik med starka influenser från den brittiska och irländska folkmusiken. Därtill med texter som ”put many a lyricist born and bred to English to shame”.


Trots motgångar, dödsfall och inte mindre än sju (!) basist-byten har man under dessa år släppt tio album och tillryggalagt många, många mil tillsammans i turnébussen. Skivorna har mötts av fantastiska recensioner, såväl i svensk som i utländsk press, vilket också har lett till samarbeten med musiker från bl.a. Alison Krauss & Union Station, The Chieftains och Mark Knopflers band.


Den 13 maj står West Of Eden (Trio) på Café NäRAs scen på Österlånggatan 10 i Borås.

Datum / Tid

lördag, 13 maj 2017 kl: 15:00

Plats

Borås, Klubb Nära

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad