Menu

Dolores Haze, Lavette, J. Olsson live 26 Maj

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 26 maj 2018 kl:19:00

Kulturbolaget Bara Gört presenterar i mycket gott samarbete med Café NäRA, Fristads, Studiefrämjandet Sjuhärad och KulturUngdom


DOLORES HAZE
Stockholmsbandet Dolores Haze har bidragit med ett efterlängtat element av kaos till den svenska popscenen. Inte sedan Broder Daniels glansdagar har ett indieband varit så omgärdat av uppfriskande anarki. Bandmedlemmarna Foxy Sagz, Groovy Nickz och Lucky Lollo beskriver sig själva som en äcklig version av Spice Girls som inspireras lika mycket av Sonic Youth som Hannah Montana. 2018 kommer de tillbaka med full kraft och ny musik.


LAVETTE
Lavette är bandet som med en magisk hand slår dig i ansiktet upprepade gånger med sina surfdängor, smäcktande ballader och punkiga attityd. Med influenser från all bra musik i världen har Lavette skapat ett unikt sound som påminner om allt från The Vaccines till Black lips till DJ Ötzi. Och om ni inte blivit övertygade hittills kommer här ett utlåtande från bandet själva: Vi är jättebra!


J.OLSSON
Efter ytterligare tid spenderad i köket och soffan har J Olsson med band skrivit små brev att lyssna till. Som en kvartett med gitarr, bas och trumma kommer vi presentera en hjärtskärande kär samling låtar. Folkrock-romantik om det nära och elementära"


+ DJ


Väl mött på Klubb Undergrunden på Pumphusscenen i Borås den 26 maj.
// Ulf
Kulturbolaget Bara Gört

Datum / Tid

lördag, 26 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad