Menu

Ebbot Lundberg And The Indigo Children + Support

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 29 december 2018 kl:20:00

Det handlar om att bara gört..!


''Den Alternativa Julfesten''


Den 29 December arrangerar Kulturbolaget Bara Gört ihop med Gatutdningen Faktum, Fristads och Studiefrämjandet ''Den Alternativa Julfesten'' på Klubb Undergrunden på Pumphuset i Borås. Kvällen kommer att fokusera på hemlöshet, socialt utanförskap och blickarna kommer att riktas på Gatutidningen Faktums arbete med just detta. I år kommer vi att släppa en ''Faktumbiljett'' för 400:- där överskottet går direkt till Gatutidningen Faktums försäljarfond och överskottet i form av just ''dina'' pengar går därigenom direkt till faktumförsäljarna i form av stöd till deras arbete med att sälja tidningen och därigenom få en inkomst att kunna leva av och en chans samt en möjlighet att kunna bryta sitt sociala utanförskap.


Vid köp av ''Faktumbiljetten'' skänker du inte bara en tanke åt fattigdomen i Sverige idag utan du gör även en aktiv handling för att hjälpa de som inte har någon fast bostad och därigenom är socialt utsatta. Det kommer givetvis även att finnas en vanlig ''Undergrundenbiljett'' för 250:- för den som önskar att köpa utan faktumstöd. Om du väljer att köpa en Faktumbiljett så kommer det även att ingå en Faktumtidning (December numret) plus en ''gympapåse'' från Fristads samt en klubb Undergrunden mössa från Fristads i biljettpriset. (Dessa kommer att delas ut till de som valt att köpa ''Faktumbiljett'' vid entrén den 29/12)


Klubb Undergrunden kommer även att lägga upp välgörenhetsauktioner på Tradera med början den 3/12 där även hela överskottet går till Gatutidningen Faktums försäljarfond och arbete med hemlösa och socialt utanförskap.
Mer om detta lite längre fram under November.


Och nu till Festen..!


Det är med en enorm ära att kunna presentera Klubb Undergrunden och Faktumvännen Ebbot Lundberg And The Indigo Children som ''Den Alternativa Julfestens'' huvudakt den 29 December på Pumphusscenen i Borås. Under kvällen kommer även ett lokalt supportband att spela och en speciellt inbjuden Dj att fixa dansgolvet före, mellan och efter akterna. Festen kommer att bli fantastisk såklart och ingen kommer att gå därifrån oberörd på ett eller annat sätt.


Mer info om festen och allt däromkring kommer löpande såsnart det blir klart under November och December 2018.


// Ulf & Anne
Kulturbolaget Bara Gört.

Datum / Tid

lördag, 29 december 2018 kl: 20:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad