Menu

Frantic Amber + Zephyra + DJ live den 30/3

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 30 mars 2019 kl:20:00

Äntligen är det så dags för en hårdare metall kväll i Undergrunden. Många har efterfrågat just en sådan och därför kan vi med glädje presentera Frantic Amber från Stockholm tillsammans med Borås egna stoltheter Zephyra. Båda banden är inom kort albumaktuella och snart på väg ut på längre separata turneér både i Europa och i USA. Innan dess gör dom båda dock ett stopp på Klubb Undergrunden på Pumphuset den 30 mars.


FRANTIC AMBER.
Deras musik kan bäst beskrivas som melodisk dödsmetal med vissa black,trash, heavy metal, progressiva, symphoniska inslag.
Den distinkta basen tillsammans med tekniskt utvecklat trumspel i symbios med ett fantastiskt gitarrspel över hårda och vackra melodier med aggressiv och kraftfull sång gör Frantic Amber till ett av Sveriges mest spännande och intressanta band i genren som just Frantic Amber representerar.


ZEPHYRA,
Med rötterna i Borås, spelar Zephyra melodisk metal med thrashiga och industriella inslag. Zephyra frontas av Åsa´s distinkta röst och breda röstomfång. Ett andra, kritikerrosat fullängdsalbum, ’As The World Collapses’, släpptes hösten 2016. En fristående singel; ’The Darkest Black’, släpptes 2017 via Inverse Records. Bandet har både klubb-, festivalgig och Europaspelningar i bagaget, och levererar alltid 200% på scenen. Zephyra´s tredje album har release i april, och Zephyra syns då på sin 'THE CONQUER TOUR’ som kommer att ta dom runt om i Europa till både Sverige, Norge och England.


+ DJ

Datum / Tid

lördag, 30 mars 2019 kl: 20:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad