kl: 20:00

Louise Lemón + Calatea. på Klubb Undergrunden 3/5

Klubb UndergrundenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb Undergrunden presenterar stolt den nya starkaste lysande dödsgospelstjärnan på den svenska musik himmelen. När möjligheten dök upp att boka Louise Lemón till Klubb Undergrunden fanns det inga tvivel om att så skulle ske. Fredag den 3 maj kommer stjärnan att lysa i Undergrunden på Pumphuset i Borås.


LOUISE LEMÓN
Efter sin kritikerhyllade albumdebut “Purge” som släpptes tidigt 2018 är Louise Lemón tillbaka med sin nya singel “Not Enough” som är hämtad från det hett efterlängtade nya albumet “A Broken Heart Is An Open Heart” som släpps i mars 2019. Alldeles efter det åker hon och bandet ut på en kort Europaturné som tar dem till prestigefyllda festivalen Roadburn i Tilburg, Holland, men innan dess blir det turnépremiär på Bergen Live Sessions tisdag den 9 april och fredagen den 3 maj står Louise på Klubb Undergrundens scen på Pumphuset i Borås.


Support: CALATEA.
Calatea är en nybildad americana-duo från Vänersborg. Men personerna i duon är inga nybörjare. Daniel & Natalie har spelat i många år på olika håll, figurerat i musikvideor och släppt album i andra bandsammanhang. Musiken i sig är enkel och avskalad och samtidigt är det energifyllt och intensivt. Stämsång och gitarrer blandas med perkussions och munspel i en fin blandning som gör setet varierat och kul. Mellan spelningarna håller duon just nu till i en mörk källare där en EP börjar ta form.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Pumphuset Viskastrandsgatan 3


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook