Menu

Om känslor och sånt skit // Mattias Alkberg

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 28 september 2019 kl:20:00

Mattias Alkberg kommer åter till Klubb Undergrunden. Denna gång med en lågmäld show om känslor och sånt skit. Man kan prata och ställa frågor och kanske får man svar.
Obs: Endast 150 Biljetter.


Det är inte en sprakande show. Det är en golvlampa med porrbelysning. Det är en uppstoppad gammal gubbe som inte ens kan några tricks. Det är gamla örhängen och nya och samtal kring detta. Det pratas om känslor och sån skit, om vänskap, kärlek och andra tillkortakommanden. Om poesi, politik och poesins politik och hur allt är ett jävla helvete och vad kan en göra annat än att skratta åt det.


Det är två personer, Mattias Alkberg och Jonatan Lundberg, och röst och piano. Det finns utrymme för frågor men det är inte säkert att någon kan svara på dem, det är väldigt sorgligt alltsammans.


Men det låter väl roligt? Det är det, det är fantastiskt roligt. Du går in i ett rum och kommer ut förbättrad, eller i alla fall förändrad. Annars får du pengarna tillbaka. Skoja, inte får du det den här gången heller. Eller tiden det kostade dig. Men vad skulle du annars använt den tiden och de pengarna till? Ja, den sortens frågor är Mattias Alkberg van vid i alla fall. Nu kan du höra honom försöka svara. Nu kan du försöka få ett svar.


Mattias Alkberg på scen kl 22:00


Kulturbolaget Bara Gört i mycket gott samarbete med ABF Sjuhärad, Fristads, Qtech, Kulturungdom, Svensk Live och Kulturrådet.

Datum / Tid

lördag, 28 september 2019 kl: 20:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad