Menu

Bullet / Honeymoon Disease + DJ Micke TPL Records

Borås

Klubb Undergrunden
fredag, 26 februari 2016 kl:20:30

Klubb Undergrunden och Kulturbolaget Bara Gört i samarbete med Studiefrämjandet Sjuhärad presenterar stolt ännu ett band som på något vis tagit det här med Rock 'n' Roll ett steg vidare i någon riktning. Att säga att Bullet är nyskapande är kanske att överdriva men att dom har impregnerat sina själar ända in i hjärtat av musiken dom spelar och lever sin dröm är helt uppenbart och sant. Oftast är det just detta som gör ett bra band till ett ännu bättre band. Bullet är just ett sådant band. Bullet har väntat länge på Borås och nu är Borås redo för Bullet!!


BULLET
Smålands hårdaste rockers bildades i Växjö år 2001 då den nya vågen av svensk heavy metal ännu var ett okänt begrepp, idag 15 år senare är bandet ett av de ledande inom genren och spelar för fulla hus var dom än drar fram. I September 2014 släpptes deras sjätte fullängdare ”Storm Of Blades” på Nuclear Blast. Bullet levererar som alltid en bombastisk och fantastisk liveshow där 80 tals heavy metal blandas med en stor dos glädje och en lika stor dos rock 'n' roll.


HONEYMOON DISEASE
Honeymoon Disease kommer att vara första band ut denna kväll och ännu en gång kommer dom att ta chansen att sprida sin högoktaniga rock 'n' roll över sjuhäradsbygden. Honeymoon Disease släppte sitt debutalbum ”The Transcendence” under 2015 och var efter det ute på en längre Europaturne som förband till Avatarium och Vintage Caravan. I början av December agerade dom förband till Imperial State Electric i Göteborg och strax efter spelningen i Borås ihop med Bullet väntar en supportspelning med Amerikanska Biters på Debaser Strand i Stockholm.


Dj för kvällen kommer att vara den smått legendariske Micke från TPL Records från Motala. Micke kommer även att ha med sig både Vinyler och Cd till försäljning.


Konserten har åldersgräns på 18 år.

Datum / Tid

fredag, 26 februari 2016 kl: 20:30

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad