Menu

Live@Café NäRA Presenterar Arvid Nero den 21/10

Borås

Live @ Café Nära
lördag, 21 oktober 2017 kl:15:00

Kulturbolaget Bara Gört och Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån och Studiefrämjandet Sjuhärad, Arvid Nero från Göteborg på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås lördagen den 21:a oktober.


Arvid Nero har länge spelat i en rad konstellationer och musiken har funnits med sedan barnsben. Varje dag dånade BB King, Howlin' Wolf, Robert Johnson och Albert King ut hur högtalarna, och kom att prägla Arvid Nero som artist. Trots olika bandprojekt har han alltid haft sitt eget vid sidan om. För några år sedan stod han mycket på gatan, sjöng och spelade gitarr på väl valda ställen, när han behövde pengar. Musiken han gör i dag är byggd för att spelas live eftersom det är så den har skapats.


Under det gångna året har Arvid Nero ägnat tid och själ åt att upptäcka Europa. Men inte med flyg, tåg eller bil. Han cyklade från Kiel till Barcelona. Med en trasig axel tvingades han ta tåget mellan Paris och Bordeaux, men totalt 150 mils cykelfärd under en månad var ändå tillräckligt för att inspirationen skulle flöda.


Väl hemma i Göteborg igen fick han tillfälle att under tre dagar spela in i en studio vid Konstepidemin. Där producerades totalt 9 låtar, varav 3 släpptes i singelformat i våras. De resterande hamnar så småningom på ett album. För Arvid Nero handlar det inte så mycket om sammanhängande teman. Han menar på att det går att hitta gemensamma nämnare om man vill, men att det är upp till varje enskild lyssnare att avgöra.

Datum / Tid

lördag, 21 oktober 2017 kl: 15:00

Plats

Borås, Live @ Café Nära

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad