Menu

Live@Café NäRA: Hillered, Lunau & Sund

Borås

Live @ Café Nära
lördag, 14 april 2018 kl:17:00

Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån, Kulturbolaget Bara Gört och Studiefrämjandet Sjuhärad, Hillered, Luanu & Sund på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås den 14:e april.


Café NäRA med samarbetspartners kommer under våren 2018 att presentera ett knippe nationella och internationella band och artister på Café NäRA. Den sjätte, sjunde och åttonde i raden av dessa är Eva Hillered, Trine Lunau och Peter Sund.


HILLERED, LUNAU & SUND :
Dynamik, sväng, värme och intensitet. En kväll med originalmusik från två nya aktuella album och två musikakter i samarbete, Eva Hillered och danska duon Lunau & Sund. Folk och americana utförd med fingertoppskänslighet och styrka, på engelska och danska. Sången är i centrum med mycket körsång och gitarrer kryddat med stompboard och finstämt dragspel. Eva Hillereds sjunger sånger från nya albumet "New Me", som är producerat av Peter Sund, med Lunau & Sund som kompband. Lunau & Sund bjuder från sånger från albumet "Landet Braender", som går varmt i danska P5.


EVA HILLERED :
Grammisnominerad sångerska och låtskrivare aktuell med sitt 8:e solo album "New Me". Eva har genom åren blivit uppmärksammad för sin själfulla, unika röst och sitt personliga låtmaterial.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 17:00

Plats

Borås, Live @ Café Nära

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad