kl: 17:00

Live@CaféNäRA Presenterar Cina Samuelson

Live @ Café NäraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån, Kulturbolaget Bara Gört och Studiefrämjandet Sjuhärad, Cina Samuelson med band på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås den 19:e maj.


Café NäRA med samarbetspartners har under våren 2018 presenterat ett knippe nationella och internationella band och artister på Café NäRA.
Den nionde i raden av dessa, och även såsongsavslutning för våren, är Cina Samuelson.


CINA SAMUELSON :
Hon har under våren sjungit bl.a. i Östersund och i Nashville. Nu kommer Sveriges egen countrydrottning Cina Samuelson (sorry, Jill!) till Café NäRA i Borås. Missa inte denna kväll då hon tillsammans med band kommer att bjuda på egna hits, några countryklassiker, härlig stämsång och grymma solon.


Med sig på scenen denna kväll kommer Cina att ha:
Malin Samulson på gitarr och sång
Johnny Samuelson på gitarr
Berra Karlsson på pedal steel
Björn Vilhjalmsson på bas
Kim Gunneriusson på trummor


Det här blir Cinas första spelning med band i Borås sedan Sagateatern 2014. Begränsat antal platser, så missa inte att boka i tid!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-19 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Österlånggatan 10


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter


Bild på Nu Avslöjas De Välkända Ansiktena I Ensemblen För Peter Jöbacks Show
PRESS
22 maj
kl: 14:40

Nu Avslöjas De Välkända Ansiktena I Ensemblen För Peter Jöbacks Show "med Hjärtat Som Insats"

Den 20 september har Peter Jöbacks show "Med Hjärtat Som Insats" premiär på Cirkus i Stockholm. Vi kan nu avslöja vilka sju personer som kommer att skapa magi tillsammans med Peter i "cirkusmanegen" i höst. Peter har själv valt ut sin drömcast som kommer att komplettera honom i denna popteater. Det är en mångfacetterad ensemble med sju färgstarka artister där alla har något unikt att...

Bild på Multitalangen Ida Redig På Diggiloo-Turné I Sommar
PRESS
22 maj
kl: 11:50

Multitalangen Ida Redig På Diggiloo-Turné I Sommar

Ida Redig är artist, låtskrivare och producent, bördig från Göteborg. Hon har släppt tre soloalbum, synts i flertalet TV- och radiosammanhang och nominerats till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent. 2018 gjorde Ida Redig debut i Melodifestivalen med låten "Allting som vi sa", som hon varit med och både skrivit och producerat. Efter Melodifestivalen är det nu dags för...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter