kl: 17:00

Live@CaféNäRA Presenterar Cina Samuelson

Live @ Café NäraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån, Kulturbolaget Bara Gört och Studiefrämjandet Sjuhärad, Cina Samuelson med band på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås den 19:e maj.


Café NäRA med samarbetspartners har under våren 2018 presenterat ett knippe nationella och internationella band och artister på Café NäRA.
Den nionde i raden av dessa, och även såsongsavslutning för våren, är Cina Samuelson.


CINA SAMUELSON :
Hon har under våren sjungit bl.a. i Östersund och i Nashville. Nu kommer Sveriges egen countrydrottning Cina Samuelson (sorry, Jill!) till Café NäRA i Borås. Missa inte denna kväll då hon tillsammans med band kommer att bjuda på egna hits, några countryklassiker, härlig stämsång och grymma solon.


Med sig på scenen denna kväll kommer Cina att ha:
Malin Samulson på gitarr och sång
Johnny Samuelson på gitarr
Berra Karlsson på pedal steel
Björn Vilhjalmsson på bas
Kim Gunneriusson på trummor


Det här blir Cinas första spelning med band i Borås sedan Sagateatern 2014. Begränsat antal platser, så missa inte att boka i tid!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-19 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Österlånggatan 10


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Hasti B Släpper Singeln "hon E Redo" Med Mwuana, Blizzy, Elias Abbas Och K27
PRESS
17 aug
kl: 14:00

Hasti B Släpper Singeln "hon E Redo" Med Mwuana, Blizzy, Elias Abbas Och K27

Trots att Hasti B bara är 21 år har han redan ett gediget CV. Bland annat har han producerat stora delar av Blizzys skiva, tillsammans med Rigo driver han labeln R och har turnerat Sverige runt med ett antal olika rappare. Som producent har han nått stora framgångar, däribland platina för Yasin Byns "Lallish" och guld för Blizzys låt "Diva remix", som utöver Hasti själv gästades av...

Bild på Äntligen Samarbetar Dj Black Moose, Erik Lundin, Leslie Tay Och Finess
PRESS
17 aug
kl: 14:00

Äntligen Samarbetar Dj Black Moose, Erik Lundin, Leslie Tay Och Finess

DJ Black Moose samarbetar med Erik Lundin, Leslie Tay och Finess på nya singeln "Titta På Mig Nu". Trots att de i flera år har snackat om ett samarbete är det här deras första officiella låt tillsammans. Låten är producerad av John Alexis som tidigare jobbat med artister som Tove Styrke, Cherrie, Sabina Ddumba, Ana Diaz, Norlie & KKV. Lyssna på nya singeln här. Musikvideon...

Bild på Rysk/svenska Rapparen Vlad Debuterar Med "no Lighter"
PRESS
17 aug
kl: 14:00

Rysk/svenska Rapparen Vlad Debuterar Med "no Lighter"

Rysk/svenska Vladislav "VLAD" Kosonogov är en 19 år gammal rappare som växte upp i Ryssland tillsammans med sin mormor. Vid 9 års ålder flyttade han till Sverige och sina föräldrar som bosatt sig i Jakobsberg utanför Stockholm några år tidigare. För ett år sedan gick han ut skolan med högsta betyg och bestämde sig för att flytta till Hollywood för att studera video engineering....

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter