kl: 17:00

Live@CaféNäRA Presenterar Cina Samuelson

Live @ Café NäraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån, Kulturbolaget Bara Gört och Studiefrämjandet Sjuhärad, Cina Samuelson med band på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås den 19:e maj.


Café NäRA med samarbetspartners har under våren 2018 presenterat ett knippe nationella och internationella band och artister på Café NäRA.
Den nionde i raden av dessa, och även såsongsavslutning för våren, är Cina Samuelson.


CINA SAMUELSON :
Hon har under våren sjungit bl.a. i Östersund och i Nashville. Nu kommer Sveriges egen countrydrottning Cina Samuelson (sorry, Jill!) till Café NäRA i Borås. Missa inte denna kväll då hon tillsammans med band kommer att bjuda på egna hits, några countryklassiker, härlig stämsång och grymma solon.


Med sig på scenen denna kväll kommer Cina att ha:
Malin Samulson på gitarr och sång
Johnny Samuelson på gitarr
Berra Karlsson på pedal steel
Björn Vilhjalmsson på bas
Kim Gunneriusson på trummor


Det här blir Cinas första spelning med band i Borås sedan Sagateatern 2014. Begränsat antal platser, så missa inte att boka i tid!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-19 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Österlånggatan 10


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Australiensiska Trion Rüfüs Du Sol Släpper Nytt Album -
PRESS
19 okt
kl: 19:50

Australiensiska Trion Rüfüs Du Sol Släpper Nytt Album - "solace" Ute Nu!

Den elektroniska trion RÜFÜS DU SOL från Australien med nytt album och uppföljare till "Bloom" från 2016. Deras tredje studioalbum "SOLACE" är det första att ges ut via deras egna nylanserade förlag Rose Avenue och Reprise Records. "SOLACE" är RÜFÜS DU SOL's mörkaste och mest introspektiva album hittills. I låtarna ackompanjeras tunga elektroniska basgångarna med melodier och...

Bild på Mø Släpper Albumet
PRESS
19 okt
kl: 13:20

Mø Släpper Albumet "forever Neverland"

Det globala genombrottet öppnade alla dörrar till drömmarnas land. Men det skapade också ett förvirrande kaos för MØ och därför valde hon att gå tillbaka till sig själv och söka sin egen väg framåt - och skriva med hjärtat. För hon vill hellre vara popvärldens äkta och felbara människa än en upphöjd celebritet. Ur denna resa kommer nu hennes andra album "Forever Neverland",...

Bild på Little Mix Släpper Nya Albumet "lm5" 16 November
PRESS
19 okt
kl: 13:20

Little Mix Släpper Nya Albumet "lm5" 16 November

Little Mix har ägnat det senaste året med att skriva och spela in nya låtar med ett gäng kända låtskrivare och producenter, bland andra Ed Sheeran, Camille Purcell, Jess Glynne, MNEK och Timbaland. Samlingen av låtar är gruppens starkaste hittills och tjejerna beskriver detta som "albumet som vi alltid har velat göra". Nu är det officiellt att albumet "LM5" släpps den 16 november och...

Hitta oss på Facebook