kl: 17:00

Live@CaféNäRA Presenterar Cina Samuelson

Live @ Café NäraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Café NäRA presenterar stolt, tillsammans med Hemifrån, Kulturbolaget Bara Gört och Studiefrämjandet Sjuhärad, Cina Samuelson med band på Café NäRA på Österlånggatan 12 i Borås den 19:e maj.


Café NäRA med samarbetspartners har under våren 2018 presenterat ett knippe nationella och internationella band och artister på Café NäRA.
Den nionde i raden av dessa, och även såsongsavslutning för våren, är Cina Samuelson.


CINA SAMUELSON :
Hon har under våren sjungit bl.a. i Östersund och i Nashville. Nu kommer Sveriges egen countrydrottning Cina Samuelson (sorry, Jill!) till Café NäRA i Borås. Missa inte denna kväll då hon tillsammans med band kommer att bjuda på egna hits, några countryklassiker, härlig stämsång och grymma solon.


Med sig på scenen denna kväll kommer Cina att ha:
Malin Samulson på gitarr och sång
Johnny Samuelson på gitarr
Berra Karlsson på pedal steel
Björn Vilhjalmsson på bas
Kim Gunneriusson på trummor


Det här blir Cinas första spelning med band i Borås sedan Sagateatern 2014. Begränsat antal platser, så missa inte att boka i tid!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-19 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Österlånggatan 10


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ny Singel Med Elias Abbas - Games 18 Januari
PRESS
18 jan
kl: 20:10

Ny Singel Med Elias Abbas - Games 18 Januari

Elias Abbas stora genombrott kom med singeln Min Queen, en låt som spelades varmt på radio och vars musikvideo har över 1,2 miljoner visningar på Youtube. Därefter har den 17-åriga urbana artisten släppt låtar som Bete Dig som gästades av den norska artisten Hkeem som kort efter releasen nådde 3,5 miljoner streams på Spotify, Elias har även uppmärksammats för sin medverkan på...

Bild på Laleh Väcker Vårkänslorna Till Liv Med Nya Singeln
PRESS
18 jan
kl: 14:40

Laleh Väcker Vårkänslorna Till Liv Med Nya Singeln "tack Förlåt"

Som vi har längtat - nu är Laleh äntligen tillbaka med helt ny musik! En av Sveriges absolut största artister släpper idag sin nya svenska singel "Tack Förlåt". Med ett livsbejakande budskap är låten, liksom Lalehs karakteristiska uttryckssätt lika hoppfullt som vi älskar att höra henne. I vår kommer ett album vars titel ännu hålls hemlig, men till dess - låt vårkänslorna...

Bild på Danska Pophoppet Ea Kaya Släpper Debut-Ep:n Fragile But Strong As Hell Idag!
PRESS
18 jan
kl: 13:40

Danska Pophoppet Ea Kaya Släpper Debut-Ep:n Fragile But Strong As Hell Idag!

EP:n följer upp tidigare hitlåtar 'Remedy', 'Tied Up' och 'Don't Complicate It', och innehåller redan släppta spåren '4AM' samt 'Talking', som droppades tidigare i år. Lyssna på 'Fragile But Strong as Hell' här: https://lnk.to/EaKayaFBSAH Ea Kaya, eller Christine Kiberg, som hon heter privat, är signad till danska skivbolaget No3 (Kill J, CHINAH) och är en skandinavisk popstjärna...

Hitta oss på Facebook