Menu

Spiders & Egonaut + DJ på Klubb Undergrunden 25/8

Borås

Pumphuset
lördag, 25 augusti 2018 kl:20:00

Höstpremiär på Klubb Undergrunden på Pumphuscenen..!!


Klubb Undergrunden slår ännu en gång upp portarna till pumphusscenen på Pumphuset i Borås för ännu en säsong av klubbkvällar under höste och som vanligt bjuder vi på ett lite större nationellt band ihop med ett lite större lokalt band. 25 Augusti är datumet och Göteborgsbaserade Spiders är headline och Borås stoltheter Egonaut är förband.


SPIDERS


Spiders bildades i Göteborg 2010 och deras musik har bland annat beskrivits som ”70-talsosande hårdrock”, ”Motörheadstök” och ”riffparty” och rosats i magasin som Classic Rock, Record Collector och Sweden Rock för att nämna några.
Om Alice Cooper hade gift sig med Stevie Nicks hade deras barn blivit Killer Machine. Det var det uttrycket vi ville åt. De gamla referenserna finns kvar men det är lite mörkare nu. Om Shake Electric var glimmer och guld så är denna skiva svart – säger Ann-Sofie.
Spiders väver ett fint nät av vilda riff, förhäxande sång och förförande rytmer, självhäftande hooks och punkig soul. Göteborgskvartetten bestående av Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitar), Olle Griphammar (bas) och Ricard Harryson (trummor) gjorde fullängdsdebut med Flash Point 2012 och som följdes av albumet Shake Electric 2014. Parallellt turnerade bandet intensivt såväl själva och tillsammans med band som Kvelertak, Uncle Acid & The Deadbeats, Graveyard och Metallica.


EGONAUT
Hösten och mörkret närmar sig!


Efter att ha släppt det kritikerrosade albumet "The Omega" i slutet av förra året och spelat runt om både i och utanför Sverige togs en liten paus över sommaren. Men med nämnda höst och mörker på intåg är det dags för EGONAUT att åter leta sig upp på scenen igen. Det är en spännande höst på ingång och den inleds självklart på hemmaplan i Borås tillsammans med dem eminenta Spiders på Klubb Undergrunden!! Missa inte detta!

Datum / Tid

lördag, 25 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Borås, Pumphuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad