Menu

StandUp Med Thomas Petersson + Support

Borås

Sagateatern Borås
torsdag, 7 mars 2019 kl:20:00

Thomas Petersson har blivit en av våra mest folkkära komiker. Han gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen Tusse Trumpen.

Peter Wahlbeck var den som först upptäckte Peterssons komiska potential, han övertalade honom att börja med ståupp-komik.

Thomas Petersson fick sitt TV-genombrott i Släng dig i brunnen som sändes från ståupp-krogen Norra Brunn i Stockholm. Tillsammans med Adde Malmberg, Lasse Eriksson och Gunilla Åkesson spelade han i revyn Spik på Vasan i Stockholm 1992. Han har varit flitigt förekommande i TV, bland annat i Prat i kvadrat, Time out och Doobidoo.

Som skådespelare har han haft framgångar med egna farser på Halmstad Teater, bland annat Bäddat för sex (1998) och Hotelliggaren (2002). Han har gästat Stefan & Krister. Petersson har varit med i På spåret två gånger, ena gången med Natalia Kazmierska och andra gången med Pia Conde. När han tävlade med Pia Conde gick de vidare till semifinal.

Hösten 2009 firade han 20 år på scenen genom att turnera med en jubileumsföreställning och senare släpptes samlings-DVD:n Best of Thomas Petersson.

Insläppstid: 18:00
Spellängd: 1,5 timme med paus

Åldersgräns 18 år men ok för yngre i målsmans sällskap.

Datum / Tid

torsdag, 7 mars 2019 kl: 20:00

Plats

Borås, Sagateatern Borås

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad