Menu

Anna Stadling - American tunes for christmas

Borås

Sagateatern
lördag, 26 november 2016 kl:19:30

* * * INSTÄLLT * * *

Köpt biljett återlöses senast 2016-12-27


Anna Stadling (som tidigare turnerat med Lars Winnerbäck & Hovet, Staffan Hellstrand, Idde Schultz m.fl) bjuder in till en julkonsert med amerikanska tongångar!
Det blir klassiska jullåtar, lite mer okända låtskatter och sånger som kanske inte alls hör julen till men som fångar julens viktigaste budskap - ensamhet, utsatthet och gemenskap.

Julkonserten kan ses som en förlängning på den otroligt fint mottagna ”STADLING/CASH” skivan Anna släppte 2013 där hon tolkar Johnny Cash fantastiska låtar, och naturligtvis kommer vi att bjudas på några av dessa.

-Julen har ju blivit närmast en galen högtid. Kommersen, skvalet och det höga tempot är ju egentligen väldigt motsägelsefullt budskapet. För min del vill jag fånga en mer eftertänksam och nära konsert. Där dom vackra melodierna och texterna får stå i det centrum dom egentligen alltid borde vara. Jag kan själv bli väldigt trött av allt glitter och det ytliga som oftast är det vi ser och hör kring den här tiden. Julmusik i alla möjliga former. Jag vill göra en konsert jag själv längtar efter att höra. Jag vill fånga dom vackra melodierna och stämmorna. Att för en stund få stanna till och andas mitt i detta brus.

Varmt välkomna till en jordnära jul en bra bit från tingeltangel och glitter, till en konsert med vackra melodier och texter. Fulla av värme, närhet och mycket stämsång!

För mer info se: www.trueent.se

Datum / Tid

lördag, 26 november 2016 kl: 19:30

Plats

Borås, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad