Menu

Babblarna - första musikalen

Borås

Sagateatern
söndag, 8 oktober 2017 kl:14:00

Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné.

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!
En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Medverkande: 3 personer
Ålder: 2-5 år
Längd: ca 33 minuter

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna, i mån av plats kommer vi tillåta att ha barn under 1 år i knät men för att vara säker på plats rekommenderar vi alla att ha en biljett.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Rullstolsplatser bokas på Borås Touristcenter, tel 033-35 70 90

Datum / Tid

söndag, 8 oktober 2017 kl: 14:00

Plats

Borås, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

170kr - 215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad