Menu

Tobias Persson - Man på prov

Borås

Sagateatern
lördag, 20 oktober 2018 kl:19:30

Ni som älskar bebisar så mycket, varför skaffar inte NI barn?!
Om Tobias Persson fått en krona för varje gång den frågan ställts hade han nästan inte behövt ta banklån till otaliga IVF-försök.
- I fyra års tid levererade jag provrör på dagtid och stand up comedy på kvällstid. Utöver det stod jag i adoptionskö, gick föräldrar-utbildning, gjorde ”värderingsövningar” från helvetet och försökte hålla äktenskapet vid liv, berättar Tobias Persson.
Humorföreställningen ”Man på prov” är en djupt personlig berättelse om längtan efter barn. ”Man på prov” är dock allt annat än tung och allvarsam – efter 17 år på landets alla humorscener, med priset ”årets manlige komiker” i bagaget, manusskrivande, otaliga tv- och radioframträdanden har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera. Publiken bjuds på befriande och bitvis svart humor – allt ur en pappas perspektiv.

Underbar tragikomisk förställning av allra bästa slag. Som lockar till skratt hela tiden. Texten är inte bara skriven med perfekt känsla för de smådetaljerna. Den är dessutom suveränt framförd.
++++ Aftonbladet

Man på prov håller högsta klass. Persson levererar med en sån självklarhet att jag frågar mig vad som är inövat manus och vad som är nytt för kvällen. Det finns aldrig något onaturligt i varken ton eller rörelse. - TeaterStockholm.se

Datum / Tid

lördag, 20 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Borås, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

215kr - 355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad