kl: 20:00

Årets Mama

SagateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek
Emma Knyckare till Borås med succéshowen “Årets Mama
Under hösten har Emma Knyckare turnerat i Sverige med Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek. Den hyllade föreställningen är en personlig skildring av mammablivandet och alla knasiga föräldrar där ute. Både Jönköpings-Posten och Kristianstadsbladet ger den 4 av 5 i betyg, TTELA beskriver Årets Mama” som en skrattfest och Corren anser att den är mycket sevärd. Nu är det klart att Sverigesturnén fortsätter våren 2019 och den 3 maj kommer Emma till Borås.

Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek bygger på Emma Knyckares bok Hit med flaskan. Det är en utlämnande uppgörelse med förväntningarna på småbarnsåren och hur det egentligen ska gå till att ta till vara på den här tiden.
Föreställningen togs emot med öppna armar av kritikerna under höstens Sverigeturné. Nerikes Allehanda skriver att Emma Knyckare perfekt mutar in “den sorts drastiska mammahumor som föds ur sömnlöshet och kroppsvätskor”. TTELA kallar föreställningen för “en skrattfest med hög igenkänningsfaktor, Kristianstadsbladet skriver att det är kul, stundtals väldigt kul och Corren tycker föreställningen är mycket sevärd, vare sig man själv har erfarenhet av familjeliv, underliv och kärlek eller inte.
Nu är det klart att Emma Knyckare tar den hyllade föreställningen på en ny Sverigeturné i vår. Den inleds den 15 mars i Norrköping och fortsätter sedan till 14 platser runt om i landet.
– ”Årets Mama” är nog det roligaste, sjukaste och viktigaste jag gjort. Att få åka ut med showen igen, se folk i ögonen och skapa magi tillsammans genom att skratta röven av stolen åt dom normer, föreställningar och oskrivna regler som finns kring föräldrablivandet. “Årets Mama” är en fuckoff fnissfest och alla ska med, hälsar Emma Knyckare.

Om Emma Knyckare
Emma Knyckare är en mycket uppskattad och flitigt anlitad radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent och festivalarrangör. Efter debuten med boken “Hit med flaskan i början av 2018 kan hon även titulera sig författare.
I flera år har Emma varit programledare för bland annat Morgonpasset och Tankesmedjan i P3 och 2013 var hon programledare för Musikhjälpen. Samma år fick hon även sitt eget radioprogram – Knyckare i P3.
Dessutom medverkar Emma ofta i TV. Bland annat har hon tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet Inte OK och medverkat i humorprogram såsom Hårdvinklat, Intresseklubben och Tror du jag ljuger. Emma har även lett Melodifestivalens förfest.
Emma har ståuppat sedan 2009 och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén Badjävlar, samt varit på Europaturné och bland annat ståuppat i Spanien, Tyskland och England.

Längd: 90 min. Ej paus

Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Borås, Österlånggatan 59


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook