kl: 19:00

THE GREAT MUSIC SHOW! A TRIBUTE TO THE MAVERICKS

SagateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

THE GREAT MUSIC SHOW!
A TRIBUTE TO THE MAVERICKS
PÅ SAGATEATERN, BORÅS
MED
ROMOCOLA BOOGIE BAND & RASMUS ERIKSSON


Om du älskar THE MAVERICKS så kommer du också att älska ROMOCOLA BOOGIE BAND som är en relativt nybildad västsvensk musikgrupp. Detta fantastiska showband kommer att turnera med boogierockiga, svängiga, glädjefyllda, rytmiska, dynamiska och superproffsiga shower med rötter i ROck, MOdern COuntry och LAtino-inspirerad musik, därav namnet ROMOCOLA BOOGIE BAND.. Förebilder är det världsberömda bandet THE MAVERICKS som under 90-talet och fram tills nu flitigt turnerat framförallt i USA och Europa. Några av deras stora hits DANCE THE NIGHT AWAY, BACK IN YOUR ARMS, HERE COMES THE RAIN, SWINGIN' och naturligtvis ALL YOU EVER DO IS BRING ME DOWN kommer att få publiken i salig gungning denna unika showafton.
THE MAVERICKS sångare, RAUL MALO, har sina rötter i Havanna på Cuba där en gång i tiden drycken Cuba Libre, på svenska mer känd som Rom & Cola, såg dagens ljus. Kopplingen mellan bandnamnet ROMOCOLA och den musik med inslag av latinorytmer som bandet spelar är därmed komplett.
Bakom detta projekt ligger musikproducenten och tillika svenske rock'n'rollveteranen och keyboardisten Christer von Zweigbergk, som tidigare har producerat och medverkat i shower med engelska och svenska toppartister.
Bandets frontfigur är kände sångaren Rasmus Eriksson som bl.a. har gjort succé i ”Lotta på Liseberg”.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-22 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: