Så Funkar Det – The Show! Med Anders Och Måns.

SagateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

b* * * FLYTTAT! * * *
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det tyvärr inte möjligt att genomföra Så funkar det! den 25 oktober i Borås utan föreställningen flyttas till 17 april 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet./b

Har du ej möjlighet att gå det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.

Önskemål om återköp ska göras senast 2020-09-19

Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.

Hälsning från Anders & Måns:

Kära vänner.

Vi är så tacksamma att ni köpt en biljett till vår föreställning, vi ser på alla tänkbara sätt fram emot att få spela den igen, att få möta publik och att tillsammans, att få enas i en stunds faktabaserat trams. Men nu måste vi tyvärr hålla oss ytterligare ett tag.

Vi har väntat så länge vi kunnat men nu gick det inte längre. Vi måste skjuta fram turnén igen. Det är mycket som ska på plats för att få en sån här föreställning i rullning. Teknik, medarbetare, biljettadministration, resor, hotell osv.

När vi inte har en aning om hur regler och råd ser ut inför hösten hinner vi inte styra upp allt och blev tvungna att dra i nödbromsen. Vi måste helt enkelt ge människor ett besked.
Det känns fruktansvärt tråkigt att behöva flytta fram och ställa in spelningar ytterligare en gång.

Vi är så glada och stolta över vår förställning. Hoppas ni kan se den i vår, att ni förstår och att vi hjälps åt att hålla kulturen och underhållning levande även i framtiden.

Ta hand om er
Anders och Måns.


bAnders & Måns åker på turné med ny humorshow våren 2021!/b

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2021 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

bSkicka in din fråga till showen:/b a target=_blankhref=fraga@andersochmans.comfraga@andersochmans.com/a

bOm Anders & Måns/b
Komikerduon iAnders & Måns/i har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden ”Så funkar det i P1”.

iAnders Johansson/i är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som
stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen
Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen.

iMåns Nilsson/i är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att
slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp, Triangeln?
Våren 2020 följer Anders & Måns upp de hyllade scenföreställningarna Primater med Topplån och Nu har vi väl trevligt med showen Så funkar det – The show!

bTider/b
Insläpp: Kl 19.30
spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information vänligen besök vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.andersochmans.comwww.andersochmans.com/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-17 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: