Guidning - Ljussatt Konst I Borås

Textile Fashion CenterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Guidning - Ljussatt konst i Borås

Vi vill ge dig nya intryck. En hel ljussatt värld av känslor, intryck, färg och form - allt inom gångavstånd i stadskärnan.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3, och kostar 80 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt men behöver boka biljett för att säkerställa guidegruppernas storlek).

Guidningen pågår ca 1 h 45 min och omfattar en promenad om ungefär tre kilometer. Det är fullt möjligt att gå med barnvagn. I mån av plats kan biljett köpas direkt på Textile Fashion Center via guiden. (OBS! Vi tar endast swish).

Passa på att kombinera din guidning med en utökad kulturupplevelse och besök några av stadens utställningar på museer och gallerier. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på http://www.boras.com/stadensomgalleri

Den offentliga konsten i Borås är unik
Många av verken är ljussatta och får en alldeles särskild karaktär i vintermörkret. Stadskärnan fylls av ett drygt hundratal skulpturer, installationer och gigantiska muralmålningar.

Verk skapade av internationellt kända konstnärer för Borås Internationella Skulpturbiennal och gatukonstfestivalen No Limit Street Art Borås.

Upptäck på egen hand eller gå en guidad tur - alltid nära till en varm kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken.

Är ni en större grupp (t ex företagsevent, AW, julfest eller liknande) går det utmärkt att boka en gruppguidning helt skräddarsydd efter era önskemål om innehåll, dag och tid.
Läs mer om bokade gruppguidningar här https://www.boras.com/sv/stadensomgalleri/boka-en-guidning/

Belyst konst i världsklass och den väntar på dig i Staden som galleri.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-30 17:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: