Menu

Guidning – Offentlig Konst I Borås

Borås

Textile Fashion Center
lördag, 2 maj 2020 kl:15:00

Guidning – Offentlig konst i Borås
Följ med på en guidning bland den offentliga konsten i Borås. Du får uppleva alltifrån små installationer, härliga skulpturer och 27 meter höga muralmålningar.

Den offentliga konsten i Borås är unik. Stadskärnan fylls av nästan ett hundratal skulpturer, installationer och gigantiska muralmålningar. Verk skapade av internationellt kända konstnärer för bland annat Borås Internationella Skulpturbiennal och gatukonstfestivalen No Limit Street Art Borås. Under guidningen får du information om skulpturbiennalen, No Limit Street Art, verken, konstnärerna och en och annan spännande anekdot.

Guidningen utgår från receptionen inne på Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3) och kostar 80 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt men behöver boka biljett). I mån av plats kan biljett köpas direkt på Textile Fashion Center via guiden. (OBS! Vi tar endast swish).

Guidningen tar cirka 1 timma och 45 minuter och omfattar en promenad på ca 2,5 km tillsammans med våra guider.

Vi vill ge dig nya perspektiv!
En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken. Konst i världsklass och den väntar på dig i staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på a href=www.boras.com/stadensomgalleri target=_new boras.com/stadensomgalleri /a

No Limit: Artscape Edition 2020
Den 17-20 september är No Limit tillbaka under namnet No Limit: Artscape Edition. Två av norra europas största arrangörer av street art-festivaler går samman för att återigen omvandla stadens offentliga rum till ett gigantiskt utomhusgalleri. Under fyra dagar fylls staden återigen av konstnärer som skapar fantastiska verk och vi bjuder in till mängder av aktiviteter, underhållning, guidningar och mycket mer. Boka in datumen redan nu och håll dig uppdaterad på a href=www.nolimitboras.com target=_new nolimitboras.com/a

Datum / Tid

lördag, 2 maj 2020 kl: 15:00

Plats

Borås, Textile Fashion Center

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad