Menu

Boråsrevyn firar 30 år!

Borås

Borås Stadsteater
fredag, 6 januari 2023 kl:15:00

Med otaliga revyer och shower i bagaget, firar vi 30 år på scen genom att snegla både bakåt och framåt. Revyn tar avstamp där allt en gång började med några nostalgiska återblickar för att landa i en sprakande revy. Ensemblen är i år förstärkt med några nygamla ansikten, och allt ackompanjeras av vår eminenta revyorkester!
Ovrig information:

Biljettpris: 350 kr.
Föreställningens längd: ca 2,5 timma inkl. paus.
Dörrarna till salongen öppnar: ca. 45 minuter innan föreställning.
Servering: Möjlighet till middag och något gott att dricka innan föreställningen finns på restaurangen "Utbult Borneby &Co" som ligger i anslutning till teatern. För mer information och för att boka bord, ring: 033 - 102100.
I pausen: Baren är öppen i pausen. Dryck och lättare förtäring till pausen förbeställer man i restaurangen innan föreställning.
Garderob: För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. En obevakad, kostnadsfri garderob finns i Kulturhusets nedre plan. För ytterkläder ansvaras ej. Galgar med låsbar vajer finns, till detta krävs ett tiokronorsmynt som återfås.
För frågor kan du maila till: borasrevyn@gmail.com

VÄLKOMNA!

Borås Stadsteater grundades för snart 50 år sedan. Vi är en del av Borås Stad och du hittar oss i Kulturhuset. Borås Stadsteater grundades 1964, då kulturnämnden i Borås tog över huvudansvaret för den dåvarande Borås Kretsteater (grundad 1954 av Lars-Gerhard Norberg). 1975 flyttade man in i det då nybyggda Kulturhuset. Innan detta hade man använt sig av Borås gamla teater, byggd 1873 och riven 1983.

Datum / Tid

fredag, 6 januari 2023 kl: 15:00

Plats

Borås, Borås Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad