Menu

Gatans Lag + City Saints + Världen Brinner

Borås

Klubb Undergrunden
lördag, 27 november 2021 kl:19:00

Äntligen kan klubb undergrunden presentera ännu en ''Borås Punk Night''. Denna gång med Gatans Lag och City Saint och Världen Brinner på scenen på Pumphuset i Borås den 27e November. Festen kommer givetvis att bli total på alla sätt möjliga och vi uppmanar därför er biljettköpare att ändå respektera att vi trots allt befinner oss i en pandemi så om ni känner er sjuka på något sätt bör ni därför överväga att inte komma och trängas för trängsel lär det bli. Vi som står bakom Klubb Undergrunden vädjar dessutom ödmjukt men bestämt att om du inte är vaccinerad mot Covid 19 ännu så bör du snarast vaccinera dig för att vi alla ska kunna uppleva konsertkultur framöver på ett ansvarsfullt sätt utan restriktioner.


Here We Go..!
''Kicking ass for the working Class'' som City Saints så vacker sjunger...


GATANS LAG.
Boråsbördiga Gatans Lal behöver ingen större presentation när dom nu för första gången på väldigt länge äntrar en scen i Borås. Det räcker med det här----
”Hela Sverige hatar oss och vår rasande musik. Bristande moral och våldsromantik.” är ett talande citat från låten ”Vi spelar inte för dig”. Trots att de inte spelar för mig är det citatet otroligt träffande till varför jag med många andra älskar dom….


Gatans lag Fb: www.facebookcom/GatansLag
Gatans Lag Spotify: open.spotify.com/artist/1DbBWYISy3xIJBHlenLGj2?si=KfMII0EiRiiHGLa7b_Wnbw&dl_branch=1


CITY SAINTS.
Sedan 2012 har City Saints sparkat röv för arbetarklassen.
Genom att injicera gammal hederlig rock’n’roll i sin punkattityd har göteborgarna uppmärksammats internationellt och delat scen med legendarer och genrekollegor som Cock Sparrer, Peter And The Test Tube Babies, The Boys och Sham 69. Bandet arbetar för tillfället med ett dubbelalbum som kommer ges ut i samband med 10-års firandet 2022.


City Saints fb: www.facebookcom/citysaintsgbg
City Saints Spotify: open.spotify.com/artist/3OqJ3cRfFxPVKATChVmrho?si=TcavJ1yjRbicyFNrBTOnXg&dl_branch=1


VÄRLDEN BRINNER.
Äntligen kan Världen Brinner ta tillbaks natten tillsammans med oss på Klubb Undergrunden i Borås.
Budskapet är tydligt: Scener ska ägas, kvinnor ska ta plats och världen behöver räddas. Intresset för bandet har växt i takt med frekventa hyllade skivsläpp och livespelningar. Världen Brinner i livesammanhang lämnar ingen oberörd. En fet punkrock explosion! Med andra albumet tar bandet vid där förra EPn slutade. Världen Brinner har mognat och växt ännu lite till. Sångerskan Malin Sandberg sjunger ut all sin ilska och frustration, glädje och sorg på skivan “Vi äger natten”, som har bandets karaktäristiska punk/rock nerv, ochsamtidigt rymmer deras lugnaste låt, och deras poppigaste låt hittills.
Ta tillbaka natten tillsammans med Världen Brinner!


Världen Brinner Fb: www.facebookcom/varldenbrinner/
Världen Brinner Spotify: open.spotify.com/artist/6qOb7jx3dXa3oUbCnLSF8g?si=KcLsuxJfRa6l9hW49JfR5g&dl_branch=1


+ DJ


Biljetter ute Nu via www.tickster.com


Eventet genomförs i mycket gott samarbete med Kulturbolaget Bara Gört / Walk On Agency, ABF Sjuhärad, KulturUIngdom, QTECH, Svensk Live, Pumphuset Borås och Kulturrådet.

Datum / Tid

lördag, 27 november 2021 kl: 19:00

Plats

Borås, Klubb Undergrunden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad