Snp Estrella Damm

AnmälningsavgiftDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bVÄRLDENS STÖRSTA AMATÖR PADELTÄVLING FÖR KVINNOR & MÄN KOMMER TILL SVERIGE./b

Tävlingen, Series Nacionales de Padel (SNP) Estrella Damm , är den största amatör Padel-tävlingen i världen med 70 000 deltagare och 750 deltagande Padelklubbar. Nu kommer samma amatörtävling anpassad till Sverige för kvinnor & män över 18 år.

Deltagarna:
· spelar minst 9 matcher

· kommer få gratis bollar (3 pack till varje match)

· tillgång till egen privat lagsida på www.snpadel.se med resultat /statistik

· lotterier och kampanjer varje månad med padelrelaterade produkter.


Tävlingen startar i mitten av oktober och Sverige delas upp i nio regioner med både kvinnliga och manliga lag bestående av 2 deltagare och reserver. Det kommer att finnas fyra kategorier: Grand Slam, 1000, 500 och Future som fungerar som ett Padel-handicap/nivå för svenska spelare när de vill spela Padel utomlands.

Tävlingen löper från oktober till april 2021.

Den svenska nationella finalen (Nationella Finalen i Svergie) maj 2021 med möjlighet för vinnande lag både kvinnor och män (ca 40 lag)från alla fyra kategorierna att representera Sverige som amatör i SNP Estrella Damm International Master som kommer att äga rum Madrid i juni 2021 med amatörlag från Spanien och Portugal.

bEfter betalning så görs anmälan som vanligt på a target=_blankhref=https://www.snpadel.se/inscripcion-equipo.cfmhemsidan/a/b

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-10-21 00:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: