Halmstad Smakrunda – Cykeltur Med Kulinariska Stopp

Cykel, Halmstad med omnejdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Halmstad Smakrunda - en cykelrunda med kulinariska stopp

En annorlunda cykelrunda i lugnt och skönt tempo och med trevliga stopp för provsmakningar och besök hos lokala matproducenter utmed vägen. Cykelturen startar och slutar i centrala Halmstad. Sedan cyklar ni på Kattegattleden genom Söndrum och ut mot Tylösand, förbi Frösakull, Ringenäs och Vilshärad och efter Gullbrandstorp genom böljande fält tillbaka in till Halmstad. Under turen stannar ni vid förbestämda stopp där ni bjuds på kulinariska smakprov och en inblick hos några av alla Halmstads lokala mat-och upplevelseproducenter. Man väljer en starttid av grupper om max 20 personer. Sedan cyklar ni i eget tempo efter den karta och vägbeskrivning ni kommer att få innan start. I princip hela rundan går på cykelvägar, separerade från biltrafik. Önskar ni hyra cykel så hittar ni mer info om det på www.kitekalle.se.

Följande matproducenter är med på rundan: I am coffee, Lilla Musteriet, Me and my food, Tylöbäck Hotell & konferens, Vilshärads Gårdsbutik, Mr Gelato och A little Party.

Denna cykeltur tar ca 6 timmar.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas hos Kitekalle 035-212223.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-29 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: