Spelschema och historik för The Janoskians

The JanoskiansThe Janoskians

The Janoskians, Best Friends på Spotify

Best Friends

Best Friends

The Janoskians, Set This World On Fire på Spotify

Set This World On Fire

Set This World On Fire

The Janoskians, Friend Zone på Spotify

Friend Zone

Friend Zone

The Janoskians (Just Another Name Of Silly Kids In Another Nation Skip) är en australiensk grupp med fem medlemmar som lägger upp videos på youtube där de gör pranks och massa annat.


De har tre kanaler som heter Janoskians där de lägger upp "Fail Videos", en som heter Daresundays där de lägger upp "Challenges" (utmaningar) och en som heter JanoskiansBlog där de lägger upp "Vlogs" m.m. De två medlemmarna Luke och Jai har också en egen kanal som heter TwinTalkTime.


De började med att lägga ut videos på Youtube, så kallade "Fail Videos" i juli 2011 där de skämtar med främlingar. De fick mest uppmärksamhet för sin video "Awkward Train Situations".


The Janoskians har släppt åtta låtar hittills. Set this world on fire släpptes år 2012. Deras nästa låt Best friends släpptes 2013. 2014 släpptes Real girls eat cake, "This freaking song" och "That's what she said". och i år 2015 kom Would u love me, LA girl och Moodswings ut.


De har hittills varit ute på två turnéer runt om i världen. #NotABoyBand hette den första turnén och deras andra turné hette "Got cake?" och den senaste i Australien, "Coming Under Now Tour".


Tre av medlemmarna är bröder: Beau, Luke och Jai. Luke och Jai är tvillingar. Daniel och James är vänner.Datum
Event
Stad
Plats

The Janoskians - Vip Packages
Stockholm
Fryshuset
The Janoskians
Stockholm
Fryshuset
The Janoskians - Vip Packages
Stockholm
Tyrol
The Janoskians
Stockholm
Tyrol