Menu

Anders Jansson - Radikal Optimist

Falkenberg

Falkenbergs Stadsteater
söndag, 20 oktober 2019 kl:15:00

Anders Janssons nya soloföreställning “Radikal Optimist” har fått ett varmt mottagande både av publik och recensenter. Sydsvenskan skriver att han är “en mästare på att se det komiska i det lilla”, Skånska Dagbladet att han “nästan svämmar över av humoristiska infall” och Expressen menar att Anders Jansson är “genuint rolig”. Biljetterna till vårens Sverigeturné går snabbt åt och nu är det klart att “Radikal Optimist” fortsätter i höst med över 30 föreställningar i bland annat Linköping, Sandviken, Ystad, Åmål, Karlskoga, Uddevalla, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Jönköping, Skövde, Östersund, Skellefteå och Sundsvall. Den 20 oktober kommer Anders till Falkenberg!

Radikal Optimist är en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat Anders Janssons kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik. Han inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum. Ett upplägg som uppenbarligen både recensenter och publiken uppskattar.

– Jag är så glad att få ha roligt tillsammans med publiken. Den här föreställningen känns lite mer personlig än min förra och det verkar publiken gilla. Jag hoppas att de efteråt känner sig inspirerade, glada och fulla av energi. Så som jag gör, säger Anders Jansson.

“Radikal Optimist” hade premiär i Lund den 7 februari och efter åtta slutsålda föreställningar i hemstaden Lund är Anders Jansson nu ute på en omfattande Sverigeturné. I höst fortsätter turnén med över 30 föreställningar med start den 6 september.

– Jag älskar att turnera. Och nu när jag har en bra show i mig, så vill jag såklart spela den för så många som möjligt. Och på nya, roliga platser, säger Anders Jansson.

PRESSRÖSTER OM “RADIKAL OPTIMIST”
“räkna med att bli furstligt underhållen och road”
/Sydsvenskan

“en komisk energikur”
/Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5

“Anders Jansson är genuint rolig”
/Expressen, betyg 4 av 5

“Underbart trams”
/Smålandsposten

“Anders är en mästare på att skruva till det”
/Det Händer

Anders Jansson
Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för Svenska för nybörjare i humorprogrammet Hipp Hipp , som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, Jansson & Wester i P4 och humorshower så som 500 och Köp mjölk, Skriv bok .

Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien Tiffany arbetstränar (SVT) och programlett fredagsunderhållningen Roliga timmen (SVT). Han har också gjort humorserien Skolan (TV3) och tre säsonger av komediserien Halvvägs Till Himlen (C More/TV4).

Just nu är Anders Jansson aktuell med “Radikal Optimist”, i fotbollsmagasinet Mellan raderna på Viaplay och Expressen, samt med inspirationsföreläsningar för företag.

Praktisk info:
Numrerade platser på Falkenbergs Stadsteater
Föreställningen startar kl. 15.00
Längd: ca 90 min, ingen paus

Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: Kahlo

Datum / Tid

söndag, 20 oktober 2019 kl: 15:00

Plats

Falkenberg, Falkenbergs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad