Menu

Alla känner Ankan - En humorshow av och med Anders Johansson

Falkenberg

Falkenbergs Stadsteater
lördag, 14 oktober 2023 kl:19:30

Alla känner Ankan
Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och sedan september 2022 har han turnerat runtom i landet med sin första soloshow ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Mottagandet har varit fantastiskt från både publik och kritiker.
Ystads Allehanda beskrev honom som ”en underhållare av rang” och Borås Tidning skrev ”Det här måste vara årets bästa ståuppshow”. Efter publikrusningen förlängs Sverigeturnen med en ny spelsäsong under hösten 2023. Den 14 oktober kommer Ankan tillbaka till Falkenberg! Anders “Ankan” Johansson har underhållit den svenska publiken i över 20 år. Med sin breda östgötska har han både utbildat och spridit värme runt om i hela landet. ”Alla känner Ankan” handlar om att leva och att ta sig igenom livet. Den tar upp både svåra och lättsamma ämnen och låter publiken möta en mer personlig “Ankan” där han delar med sig av vardagens tristess, panikångest, politik och mycket av det andra som inte alltid får plats i den offentliga bilden.
– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoj
”Alla känner Ankan” är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det är personligt men inte privat som man säger, berättar Anders ”Ankan” Johansson. ”Alla känner Ankan” har spelats runtom i Sverige under hösten och våren 2023.
På grund av publiktrycket förlängs turnen i höst med 15 nya speltillfällen.13-årsgräns är en rekommendation!

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2023 kl: 19:30

Plats

Falkenberg, Falkenbergs Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

455kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad