Spökvandring I Gamla Fabriken Smedjan - Start 18.00

Falkenbergs Teater SmedjanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vågar du vandra omkring i en nedsläckt gammal industrilokal? Känner du till mysteriet med den förolyckade gamla vaktmästaren som vandrar omkring nattetid på Teatern? Försvinnande läskiga typer och mord.

Detta är bara lite av vad som dyker upp under denna spännande spökvandring. Under denna spökvandring får du som publik bl a följa med i dödsfallet av Charlie Ljung och uppleva hans liv innan den eviga sömnen. Vandrande vålnader och spöken har en historia där någon dött för länge sedan men inte får någon ro, vila och går igen. Det har beskrivits i klassisk skönlitteratur som te x Frankenstein av Mary Shelly, Dracula av Bram Stoker, skräcknoveller av Edgar Allan Poe på 1800-talet och säkerligen i folksägner tidigare än så te x Legenden om Ätra jungfrun.

Men frågan är om det verkligen är sant, spökar det fortfarande 2019 i en gammal fabrik? Vi vet inte, vi är inte helt säkra … Vågar du vandra i en nedsläckt nedgången industrilokal i utkanten av Falkenberg och
samla på dig ledtrådar och intryck som kan leda fram närmare sanningen kring Charlie Ljung? Och undersöka varför just mörket är så skrämmande och läskigt. Att det låter från gamla ventilationstrummor och bankar i rostiga avloppsrör är inget att bry sig om.

Dom första ledtrådarna släpps på Falkenbergs Turistinformation i samband med att biljetter bokas. Svaret som listas ut i gåtorna öppnar upp för ännu fler ledtrådar inför det som kommer dyka upp när ni träder in i den gamla fabriken Ätranverken även kallad Smedjan.

Du behöver vara 11 år och uppåt för att delta. Ålder från 11-14 år med målsman. 15 år med målsmans underskrift.

Längd: ca 30 min. Obs! Begränsat antal platser.

Bokning av biljetter på 0346-886101 och www.ticketmaster.se
Biljettpris 50kr per person.
Max 15 personer per starttid kl 18.00 och kl 20.00

Välkomna att undersöka hur modig just du är att möta mörker och mysterier i den gamla fula gula nedgånga byggnaden.

Adressen är Falkenbergs Teater Varbergsvägen 41 ”gamla Ätranverken / Smedjan” där det en gång i tiden tillverkades cykelstyren och pakethållare.

www.facebook.com/falkenbergsteater

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-02 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: