Menu

Strålande Jul Med Mmm

Falkenberg

Falkhallens Blackbox
lördag, 28 december 2019 kl:19:00

Strålande jul med MMM
MMMs julkonsert ligger perfekt i tiden – i mellandagarna när man verkligen vill kunna njuta av en stämningsfull julkonsert, men alla sådana har redan varit! Biljetten kan bli en fin julklapp där man dessutom får vara med och skänka pengar till Familjediakonin i Falkenberg, som hjälper barnfamiljer som har det tufft.

MMM är en oväntat lyckad trio sångarvänner bestående av Martina Braglin, Maria Löfberg och Markus Leandersson. Vackra röster och sångglädje i kombination med ett gott budskap har gjort att konserterna avlöst varandra sedan den första välgörenhetskonserten 2018, och vid sommarens Allsång på Vallarna fick gruppen stående ovationer. Insamling till välgörenhet är ett återkommande inslag vid MMMs konserter, så vad passar bättre än att bjuda publiken på en härlig samling julsånger samtidigt som vi tillsammans kan vara med och göra livet lite ljusare för de många barn i Falkenberg som lever under knappa ekonomiska förhållanden?

Martina Braglin är en sångerska med fantastisk scennärvaro och en röst som spänner från ljuv silvertråd till ösig power. Schlagerföreställning, kyrkokonsert och rockband – inget är främmande och allt är roligt.

Maria Löfberg är gruppens kompositör och sångcoach, som till vardags arbetar som kyrkomusiker i Falkenberg. Sång i alla former, briljant pianospel men även alla arrangemang och en del helt nya sånger är hennes bidrag i MMM.

Markus Leandersson är prästen som hade en makalös tenorröst vilande i strupen tills vännerna i MMM lockade ut den! Med både det talade och det skrivna ordet som yrke, kan han dessutom lätt förse gruppen både med härliga mellansnack och fina texter till Marias sånger.

I julkonserten medverkar även ett fjärde M, nämligen proffsmusikern och vapendragaren Mats Börjesson. Han har funnits med MMM så gott som hela tiden som ljudtekniker, rytmdoktor och tillfällig pianoackompanjatör.

Strålande jul med MMM kommer att bjuda på såväl traditionella julsånger som lite nyare material och såklart blir det några glada överraskningar – som det ska vara på jul!
20 % av biljettpriset går oavkortat till Familjediakonin i Falkenberg.


Praktisk info:
Onumrerade platser i Falkhallens blackbox
Konserten startar kl. 19.00
Insläpp från kl. 18.15
Evenemangets längd: ca 2 h inkl. paus

Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: MMM och SepteMa Musik
För mer info: http://www.septema.com/mmm.html

Datum / Tid

lördag, 28 december 2019 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Falkhallens Blackbox

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad