Menu

Give It Some Time

Falkenberg

Falkhallens Blackbox
tisdag, 24 november 2020 kl:19:00

Dansföreställning - Give it some time
En långsam kollision mellan belgiske dansaren/koreografen Pieter Ampe och svenska koreografen/filmaren Gunilla Heilborn. Pieter började dansa på familjefester som barn.

Gunilla på tonårsdiskoteket Bobbadilla i Stockholm. Pieter känner sig rastlös, upptagen av kamp, intimitet och sexuell utforskning. Gunilla är besatt av att läsa, vandra och allt som rör Ryssland. Pieter använder sitt eget liv, kärlek och kamp som bas för sitt konstnärliga arbete. Gunilla har alltid föredragit att använda sig av externa källor som inspiration för sina projekt. Nu möts Pieter och Gunilla på scenen i en föreställning som utgår från dem själva, men som med största sannolikhet också kommer att handla om vänlighet, gamla målningar, åldrande, känslan av misslyckande och det omöjliga begreppet tid. Gunilla Heilborn Koreograf och filmskapare baserad i Stockholm. Hon har skapat föreställningar och filmer med stor framgång för både barn och vuxna. Hennes unika sätt att kombinera text, rörelse, video och bilder, alltid kryddat med humor, har fångat publikens intresse över hela världen. Pieter Ampe Peter växte upp i Gent, Belgien, och har studerat dans i Salzburg, i Arnhem och på P A R T S i Bryssel. Han blev utvald för stipendieprogrammet dansceWEB 2006 och har sedan dess skapat och medverkat i över ett tiotal verk.

CREDITS Av och med: Pieter Ampe och Gunilla Heilborn Kläder: Katarina Wiklund Sångcoach: Jakob Ampe Ljusdesign: Johan Sundén Målning: Gerlach Flicke Med stöd av: Kulturrådet, Konstnärsnämndens Internationella dansprogram, Kulturförvaltningen Stockholm Stad Samproducent: Norrlandsoperan Umeå, Fabrik Potsdam, Berlin Tack till: MDT Stockholm, Space for Contemporary Dance and Performance i Sofia och CAMPO i Gent för residens. Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2020


Praktisk info:
Onumrerade sittplatser i Falkhallens blackbox. Insläpp ca 10 min innan start.

Det går även att köpa biljett direkt i entrén

Obs! Vid köp av pensionärs- eller studentbiljett kan uppvisande av legitimation begäras i entrén!
Vid köp av scenpassbiljett skall scenpass kunna uppvisas.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Mer info på www.rumfordans.se
Arrangör: Rum för Dans

Datum / Tid

tisdag, 24 november 2020 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Falkhallens Blackbox

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad