Menu

Brolle feat Mimi Werner Winter Classic Tour

Falkenberg

Stafsinge Kyrka
tisdag, 10 december 2019 kl:19:00

Brolle feat Mimi Werner
Winter Classic Tour
Unplugged


Brolle och Mimi Werner åkte 2018 ut på en gemensam akustisk kyrkoturné och vilken succé det blev! Turnén var slutsåld, både publik och media var lyriska.


Nu har de båda bestämt sig för att det blir en ny kyrkoturné 2019. Precis som förra året så kan publiken vänta sig en avskalad och intim kväll där magi garanterat uppstår i ett format som de båda inte setts i förut. Brolle och Mimi kommer bjuda publiken på eget material och självklart också fantastiska tolkningar som hör julen och vintern till.


Det har nu gått över 18 år sedan Brolle slog igenom med dunder och brak. Svenska folket tog snabbt den originella och skönsjungande norrlänningen till sina hjärtan. Hans tolkningar av bla Elvis tillhör de bästa som gjorts inte bara i Sverige utan i hela världen enligt många. Han har skaffat sig en bred publik och med sin säregna stil samt fantastiska röst har han trollbundit svenska folket under en lång tid.


De senaste året har vi sett Brolle i huvudrollen på succéshowen Elvis, Cash, The Killer & me som gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.


Mimi Werner kommer från Borås och vi har sett henne i melodifestivalen 2016 och 2018 med låtarna Ain´t no good och Songburning. Mimi är en svensk country/pop artist och 2015 fick hon sitt första skivkontrakt, i samband med det så reste hon till Nashville för att jobba med Ep:n och hennes debutsingel Forever again släpptes 2015.


2017 blev Mimi Werner och Brolle utsedda till att bli ambassadörer för hjälporganisationen Hoppets Stjärna/Star of Hope. Mimi och Brolle åkte till Rumänien och tog del av de fattiga barnens vardag och spelade och sjöng tillsammans på hjälpcentret i Valea Seaca.


Tillsammans åker de i vinter ut i Sverige för att förgylla några väl valda städer/orter med deras underbara Winter classic tour.
Varmt Välkomna!

Datum / Tid

tisdag, 10 december 2019 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Stafsinge Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad