Falkenbergs Stadsfest

StortorgetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nu får Falkenberg äntligen sin egen stadsfest. Som en härlig avslutning på sommarveckorna så intas Stortorget av två scener där 7-8 band spelar under kvällen. Det blir mat och dryck och massor av musik för alla åldrar. Vilka artister som kommer spela kommer släppas efterhand.

* Plura
Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien. I Falkenberg uppträder han med fullt band och låtarna ni alla känner igen och vill höra.

* Emil Assergård
Mats Emil Assergård, född 23 maj 1991 i Undrom, är en svensk musiker och låtskrivare, som skriver och framför musik på svenska. Med över 100 miljoner streams på spotify, fullsatta spelningar över hela landet och med flera Guld och platinasinglar i ryggen så ger sig Emil Assergård ut på ”Leva livet - turnén 2019”

* Partbandet LEIF
Partybandet som höjer stämningen till max och får alla till att vilja dansa och sjunga med!!
Ett nu etablerat partyband står redo att underhålla svenska folket med musik från Magnus Uggla, Gyllene Tider, Tomas Ledin och Lena Philipsson... för att nämna några!

* Miss Li
Miss Li är en svensk popsångerska och pianist som spelar en typ av pianopop som bygger på en blandning av flera olika musikstilar såsom blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik.

* Tobias Persson
Falkenbergaren Tobias Persson kommer till Falkenbergs Stadsfest som komiker och Konferencier. Han kommer på ett lustfyllt sätt lotsa er alla, både besökare och artister.

* Anna Bergendahl
Anna Bergendahl är 27 år gammal och har varit på en lång och intensiv musikalisk resa från svenska Idol till vinst i Melodifestivalen 2010 med This Is My Life till att bli upptäckt av legenden Larry Klein (Joni Mitchell, Tracy Chapman, Melody Gardot) som producerade Albumet Something To Believe In (2012). På skivbolaget Decca i New York hyllade man Anna som rösten man upptäcker max vart 10 år.

* Kristofer Greczula
Kristofer Greczula med band, gör sin enda spelning i Falkenberg i sommar och vi är givetvis extremt glada att den är på Falkenbergs Stadsfest 10 augusti! Kristofer gjorde redan som barn succé i talangtävlingar med sina Michael Jackson-tolkningar. När han var 16 år fick hans rockband Damn Delicious, ett skivkontrakt med Lionheart. Det ledde till spelningar på stora svenska festivaler, bland annat välkända Sweden Rock Festival. Kristofer är idag en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare som har fått en lysande start på sin artistkarriär där hans andra singel, You’re Not Alone, har över 8 miljoner streams på Spotify och erhållit en guldskiva!


Praktisk info:
Insläpp på området från kl. 17.00
Slut ca kl. 01.00
Ståplatser på Stortorget i centrala Falkenberg
Man får ej ta med egen stol eller paraply in på området
Åldersgräns: 13 år (i målsmans sällskap upp till 18 år)
Servering finns (mat, öl, vin, cider och alkoholfritt), man får ej ta med egen förtäring in på området

Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: FC Vin & Event AB och Hermans
Facebooksida: FalkenbergsStadsfest

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-10 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook