Menu

Varsel

Falkenberg

Teatern i Falkhallen
söndag, 7 mars 2021 kl:19:00

Kayo Shekoni och Rennie Mirro i ett moraliskt drama med komiska undertoner.

Året är 2008 och det är lågkonjunktur. Vi befinner oss i ett omklädningsrum på en konkurshotad bilfabrik i Detroit. Där får vi följa fyra arbetare i en tid av stor osäkerhet.

Shanita måste hitta en försörjning för sig och sitt ofödda barn, Faye måste bestämma sig för hur och var hon ska leva och Dez för hur han kan förverkliga sina drömmar. Deras närmaste chef Reggie har ett stort problem. Hur ska han lyckas undvika att svika sina medarbetare och samtidigt vara lojal mot sin egen chef?

Varsel är en universell berättelse om kamp, nedskärningar och moraliska dilemman. Om hur somliga relationer blir starkare, medan andra band slits isär när lågkonjunkturen blir personlig.

I den stjärnspäckade ensemblen ser vi bland annat Kayo Shekoni och Rennie Mirro. För regi står den prisbelönta Josette Bushell Mingo, senast aktuell på Riksteatern med Nina – A story about me and Nina Simone och En druva i solen. Pjäsen som hade premiär i New York 2016 är skriven av den framgångsrika unga amerikanska dramatikern Dominique Morisseau som jämförs med de stora amerikanska dramatikerna av vår tid. För översättning står Jason ”Timbuktu” Diakité.


Information om arrangemanget:
Föreställningen börjar kl 19.00.
Numrerade platser i Falkhallens blackbox.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: Falkenbergs Teaterförening

Datum / Tid

söndag, 7 mars 2021 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Teatern i Falkhallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad