Menu

The Deep Dark Woods + Kacy & Clayton + Trapper Schoepp

Falkenberg

Tryckhallen, Falkenberg
fredag, 20 april 2018 kl:21:00

THE DEEP DARK WOODS
Efter några år i ovisshet är Saskatchewankvintetten The Deep Dark Woods tillbaka med sin säregna version av spökligt antik präriefolk, mörk Texas-countryblues, robust The Band-americana och California-psychedelia.
Bandets frontfigur Ryan Boldt har en av den nordamerikanska kontinentens mäktigaste röster, en altcountrycrooner någonstans mellan Chris Isaak, The Handsome Family och Nick Cave. Nya albumet ”Yarrow” är fyllt med makabra gothiska undertoner och makabra mördarballader.

KACY & CLAYTON
Unga kusinerna Kacy & Clayton från det kanadensiska prärielandskapet i Saskatchewan är en folkpsychedelisk underbarnsduo som tagit americanavärlden med storm med sina hypnotiska vintage-folk-rock som klingar av Appalachian-country, brittisk folk och 60-talets psychedeliska storheter.
Kacy & Claytons musik existerar bortom tid och rum, de hämtar inspiriation från den bottenlösa brunnen av folk och countryinfluenser och väcker årtionden av musik och kulturell historia till liv med ungdomlig energi, entusiasm och känslighet.

TRAPPER SCHOEPP
Trapper Schoepp och hans band The Shades, har gjort sin egen variant av “Northern Soul” där uppe i Michigan i 10 år nu.
Milwaukees bästa export (Pabst Blue Ribbon inte undantagen) släppte i fjol konceptalbumet “Bay Beach Amusement Park” och att göra en låt om Elvis Presleys favorit-bergochdalbana “Zippin Pippin” på nämnda nöjesfält är inte bara roligt genialt, det är helt i linje med bandets hela sound och idé.


Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Datum / Tid

fredag, 20 april 2018 kl: 21:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen, Falkenberg

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad