Menu

Mipso

Falkenberg

Tryckhallen I Hwitans Trädgård
lördag, 1 december 2018 kl:21:00

MIPSO
Trots att de släppte sitt femte album i våras - Edges Run - är det först det senaste året eller så som Mipso har blivit ett band som alla snackar om. Rolling Stone listade dem bland Artist You Need To Know och på årets AmericanaFest i Nashville var de ett av de hetaste namn. Det är därför med stor glädje och stolthet vi kan berätta att Mipso snart är på väg till Skandinavien för första gången.
Indie Americana-kvartetten Mipso – Jacob Sharp (mandolin, sång), Wood Robinson (bas, sång), Joseph Terrell (gitarr, sång) och Libby Rodenbough (fiol, sång) – är formade av spänningen mellan liberala Chapel Hill, där de bor och verkar, och de betydligt med lantliga och konservativa omgivningarna i North Carolina. Den akustiska stringband-traditionen möter countryrock och alt-country blandas med traditionella toner från Appalacherna. Ett på många sätt unikt sound som gör Mipso till ett av de mest spännande banden på Americana-scenen just nu.

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Datum / Tid

lördag, 1 december 2018 kl: 21:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen I Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad