Menu

Band Of Rascals

Falkenberg

Tryckhallen I Hwitans Trädgård
måndag, 28 januari 2019 kl:19:00

Band of Rascals
Tunga gitarr-riff och slitstarka låtar i kombination med gammaldags hederlig southern bluesrock gör kanadensiska Band of Rascals helt oemotståndliga. I februari 2019 gör de sin första turné i Skandinavien.
Kanadensiska Band of Rascals är som ett magnifikt åskväder som drar in från Vancouver Island. Deras högljudda, vilda och oborstade southern-rock är sprängfylld med klassiska gitarriff och alla andra ingredienser som gör good ol rock n roll så oemotståndligt

Band of Rascals bildades av fyra kompisar som egentligen inte hade några andra ambitioner att spela musik tillsammans. Men snabbt stod det klart att de hade en speciell förmåga att skapa magi i mötet med publiken. Ryktet spred sig snabbt på hemmaplan och snart plockades de upp av en stor nationell bokningsfirma. Och som om Kanada inte vore stort nog är det nu alltså dags att erövra Europa och Skandinavien

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

OBS ERBJUDANDE! De som köpt biljett till konserten den 1/2 med Aaron Lee Tasjan och Old Sea Brigade, kan köpa biljett till denna konsert för 100:-.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Datum / Tid

måndag, 28 januari 2019 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen I Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad