Menu

Aaron Lee Tasjan & Old Sea Brigade

Falkenberg

Tryckhallen I Hwitans Trädgård
fredag, 1 februari 2019 kl:21:00

Aaron Lee Tasjan
2017 var året då Aaron Lee Tasjan blev introducerad för den skandinaviska publiken och det var början på en kärlekshistoria som kan vara länge. På vintern reste han som soloartist med sin akustiska gitarr och på sommaren var han och hans band en del av Rolling Rootsy Revue. Oavsett sättning var succén monumental och vi blev helt golvade av Aarons totala scennärvaro och fantastiska sånger. Så det är med lika delar stolthet och glädje vi hälsar Aaron Lee Tasjan välkommen tillbaka i månadsskiftet januari/februari 2019.

Old Sea Brigade
Old Sea Brigade är den Nashville-baserade singer/songwritern Ben Cramers musikaliska alias.Han debuterade med en EP 2016 och fick snabbt tunga förbandsuppdrag. Han signades till kreddiga labeln Nettwerk och ytterligare två EP har nått publiken och sammanlagt har de streamats mer än 20 miljoner gånger på Spotify! Våren 2019 kommer Old Sea Brigades debutalbum och i februari gästar han Skandinavien för första gången.

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.


Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Datum / Tid

fredag, 1 februari 2019 kl: 21:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen I Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad